Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
luna500rr:
Uzmi u nekoga gps pa provjeri, napamet neces nista :icon_biggrin:
Jos ti samo nardo fali i ... :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: luna500rr - 24 Listopad, 2010, 10:07:03 ---Uzmi u nekoga gps pa provjeri, napamet neces nista :icon_biggrin:
Jos ti samo nardo fali i ... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo sa librty sam stavio samo radi usporedbe,baš budem danas vidio sa frendom za gps
a za narda nisam više siguran jer od kad sam smanjio prijenos ide puno bolje,a na SA je bilo sad sniženje c16 a nisam baš pri lovi tako da za spuh budem još pričeko...
Ivan_drifter:
--- Citat: pajo - 23 Listopad, 2010, 23:46:28 ---ovako stvari stoje svaki dan kad se vračam sa posla imam reis sa dotičnim libetry 200cc AC(prvo što sam pomislio i malo se zabrinuo da je 125cc i osto pa kako moj cvajo tako slabo ide?kad sam drugi dan vidio da piše 200cc odmah mi je bilo lakše) ;D
inače se sretnemo tako reči svaki dan na semaforu i čekamo zeleno sve ukupan race bude oko 3km,di se ja odvajam sa ceste.
nakon samog semafora ima blaga uzbrdica i zatim sigurno jedno 2km čista ravnica.
sad zavisi kako na gasu ja ili on uhvati zeleno uglavnom zadnji put smo potrefili gas jednako i gdije smo se kretali paralelno sigurno jedno 2km di je zatim liberty počeo lagano da odmiče za dužinu skutera i tu sam se ja morao kočit i odvojit sa ceste.
uglavnom moram ga uhvatit da pitam koliko vozimo skupa po njegovim satovima pošto još nisam izmijerio po gps-u.
ali kako vidim libety max speed oko 110-115km(ako točno pokazuje satovi i drugi sajtovi)
mislim da bi moga komotno da kažem da ovaj moj mali AC ide više nego odlično ;D ;D
--- Kraj citata ---
USTA MOJA HVALITEME KAD DRUGI NECE zajebavam se fino ide onda moj nije vise od 55 iso haha istina nisam nis o slaganju znao i principima rada... samo blokade skidat haha
enel:
Go AC, Go AC, Go AC, Go pajo :toothy9:
Drago mi je da bar neko ima da pokaze da AC moze ici takodje veoma dobro i da ne mora uvijek biti LC...
CoK:
--- Citat: enel - 25 Listopad, 2010, 00:32:36 ---Go AC, Go AC, Go AC, Go pajo :toothy9:
Drago mi je da bar neko ima da pokaze da AC moze ici takodje veoma dobro i da ne mora uvijek biti LC...
--- Kraj citata ---
am znas ;D
@pajo - cime si mjerio temperaturu glave?
imas onaj senzor ispod svjecice ili nesto drugo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju