Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (155/168) > >>

pajo:
hvala svima uloženo je puno truda i šarafanja i još se šarafa i ulaže ali laganije nego prije....
ali več sam primijetio da lagano plastike su počele pucati na par mijesta radi vibracija tako da več mi je muka od svega i tih kineskih plastike i cijelog kineza. :hmh:
tako da oko nove godine kad budem na godišnjem bi se trebo uhvatit posla sa smolom i kitovanjem vijerovatno i farbanjem cijelog skutera a tako mi se neda :sad1:
ali kako kažu šta se mora nije teško,a ja kažem nije k**ra* ;D

pajo:
evo napokon nabavio AC sekundar(laki :notworthy:)jučer ga montiro i sad je prijenos skračen sa 17% na 12% setup prijenosa nisam diro sve je ostalo kao i prije montaže sekundara.probat ču još par konbinacija ali i ovako ide više nego odlično,nekako puno lakše i brže sad dolazi do max speed okretaji su ostali isti kroz ubrzanje oko 9000rpm,i definitivno po meni za ovaj setup 17% je previše jer ipak mi je bitnija gratska vožnja nego otvorena cesta i max speed.
evo i par slika:
evo još jednom kako remen 760x16 stoji u zadnjoj polutci sa podloškom 1mm ispred variomata i koliko se penje na variomatu.

stavljena je i nova brtva na prijenosu i ulje...

i to je to za sad što se tiče setup više nemam ništa u planu ja sam zadovoljan kako ide,jedino bi volio isprobat neki jači auspuh ali otom potom....

wonderkid:
vidim da se i previse brines oko svoje mice ;D ,u vezi plastika,oces li ih ucrvrstit s unutarnje strane kad ces ih farbat

pajo:

--- Citat: wonderkid - 17 Listopad, 2010, 16:13:14 ---vidim da se i previse brines oko svoje mice ;D ,u vezi plastika,oces li ih ucrvrstit s unutarnje strane kad ces ih farbat

--- Kraj citata ---
sa unitarnje strane sa poliesterom,ako bude po planovima konto sam oko 12mij kad budem na godišnjem :icon_thumright:

pajo:
ovako stvari stoje svaki dan kad se vračam sa posla imam reis sa dotičnim libetry 200cc AC(prvo što sam pomislio i malo se zabrinuo da je 125cc i osto pa kako moj cvajo tako slabo ide?kad sam drugi dan vidio da piše 200cc odmah mi je bilo lakše) ;D
inače se sretnemo tako reči svaki dan na semaforu i čekamo zeleno sve ukupan race bude oko 3km,di se ja odvajam sa ceste.
nakon samog semafora ima blaga uzbrdica i zatim sigurno jedno 2km čista ravnica.
sad zavisi kako na gasu ja ili on uhvati zeleno uglavnom zadnji put smo potrefili gas jednako i gdije smo se kretali paralelno sigurno jedno 2km di je zatim liberty počeo lagano da odmiče za dužinu skutera i tu sam se ja morao kočit i odvojit sa ceste.
uglavnom moram ga uhvatit da pitam koliko vozimo skupa po njegovim satovima pošto još nisam izmijerio po gps-u.
ali kako vidim libety max speed oko 110-115km(ako točno pokazuje satovi i drugi sajtovi)
mislim da bi moga komotno da kažem da ovaj moj mali AC ide više nego odlično ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju