Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (139/168) > >>

pralas:
super :)
jesi dosta dobio u ubrzanju stavljanjem kvacila?

pajo:
treba malo da legne :icon_thumright:

pajo:
ovih dana skinuo mašinu i cilindar radi glave i navoja za sviječicu koji je provrtio??
uglavnom naručena je druga glava od s6 racing,dihtunzi i karika...
tako da sam to čekam da dođe,a u međuvremenu ču sredit malo ispuh na cilindru i lagano samo zagladit kanale i to če biti to...

cilindar nakon ukupno pređenih oko 6tis izgleda ok.(što se vidi po slikama)smijesa jest malo bogatija.ali uzmimo u obzir da sam se u zadnje vrijeme zezao sa štelovanjem dell 19 i nakon toga mikuni 20,pa zato i vijerujem da je tako skupilo taloga na klipu.
slika glave i klipa:

radilica je i dalje u dobrom stanju lufta nema:

ali opet mi nije jasno doboš je opet dobio riseve i felga takođe zašto??

karika je takođe nakon 6tis.ima manji zazor od 0.40mm(nisam točno izmijerio je nisam imao čime)

slike cilindra:

i slika navoja na glavi di se vidi da je nešto malo navoja ostalo samo na kraju:

jedino klip ima jedan ris sa strane usisa koji se osijeti pod noktom.pa sad neznam jel bi to moglo šta da škodi(performansama)ma da nevijerujem??

radomir.g:
Ne bi trebao praviti problem taj mali ris.. Jos pogotovo kad tu dodje nova karika, ma nemas brige  :icon_thumright:
A ovi risevi na paknama kontam da su zbog loseg kvaliteta pakni..

pajo:
počeo sam lagano sređivat kanale usis i desni kanal sam prošao još moram sa finim jednom zagladiti.
još sutra me čeka ispuh i lijeve kanale.
i mislim da če to biti ok...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju