Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
Drnda:
evo primjer, meni dell 19 phbg as, klipic 30, w 16, na predzadnjem zubu, tj 2 od dna igle, glavna dizna 88, na sportu ac i zxu piaggio masina, gljiva je na njemu i sve je ok, ali treba diznu za par brojeva vecu, znaci na ovo moje negdje oko 92 dizna bi bila ok...
tomof10:
ja sam svoj postelo ok sve pet nema gusenaj ni trokiranja nista boja svjecice extar al imam problem da mi dole kao slini tj kao da pusta ulje enznam jeli iz spuha ili iz cilindra i jeli mi otiso diiftung izmedu cilindra i bloka uze sam ga novog neznam akd je prije mogo otic?
pajo:
probat ču sa 80-82-85-88 mislim da manje više nebi trebalo jer ipak je airbox sa izvađenom lulicom+redsponge
pajo:
evo da podijelim sa vama jedne ljepe slike?zadnje vrijeme vozim na 88 dizni i danas reko da vidim čelo klipa kakva je boja, i imao sam šta da vidim.
ipak pokazalo se obrnuto da sviječica pokazuje dobru boju,jer elektroda sviječice i čelo klipa su iste boje(čak se na čelu vidi slovo A kad se zoom)tako da vijerujem da je još par km bilo vožnje da bi zaljepio.
cvele60:
Da ga j**** :icon_scratch: ....stvarno se cudno ponasa taj tvoj karb...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju