Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
danas isprobo w16 iglu na 2zubu od dole.diz 100 i nema teorije da zacrni bar malo sviječicu na ful gasu.i dalje je bljeda.pa sam uzo sviječicu b10hs da isprobam neznam više šta???
pričo sam sa čovijekom koji je prodo kar.
on je na duo+nardo dizna 88
a na polini sport+zx 75.
Drnda:
pa mozda ti 10 i treba jer je ipak 1 karika i veci su okretaji.. zato sam ti ja ono govorio, jer ako je celo klipa drugacije od svjecke, onda svjecka nije ok...
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Lipanj, 2010, 00:16:01 ---pa mozda ti 10 i treba jer je ipak 1 karika i veci su okretaji.. zato sam ti ja ono govorio, jer ako je celo klipa drugacije od svjecke, onda svjecka nije ok...
--- Kraj citata ---
uzeo sam danas 10-tku pa čemo vidit dok se ne zaprlja malo.mislim da nema šta drugo jer klip pokazuje jedno a sviječica drugo.
pajo:
ma jel moguče da rokam pre veliku diznu u kar.i da zato boja na ful gasu bude takva???
jer vidim i jedan dečko muči muku sa kar. da bi na kraju sa 100diz došo na 80 i tek onda na sviječici je dobio dobru boju???
x-plorer:
pajo ja isto mislim da sisamo pre vileki dizne ja sam uspio ga postelat sa 78 na svojoj gljivi i prijateljevu skutu...i smjesa je extra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju