Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
neznam šta da ti kažem vidiš da i ja muku mučim,jednostavno neke stvari mi nisu jasne tako da čemo pričekat nekog iskusnije da se javi???? :help: :help: :help: :help:
x-plorer:
evo nasao sam negdi tu kaze ovako u seriskom karbu dell 19mm phbg seriska dizna je 75 igla je w9 ja mislim mi sibamo prevelike dizne neznam mozdra bi trebalo s manjim probat....
Drnda:
lol, phbg karbovi mogu raditi optimalno sa minimalnom diznom 75, ispod ne ide...
uglavnom tebi bi trebala dizna 9x za taj setup, ako je celo klipa lagano bogato onda je cak i ok, to sto svjecica nije ista kao celo klipa znaci da svjecica nije odgovarajuca...
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Lipanj, 2010, 14:24:07 ---lol, phbg karbovi mogu raditi optimalno sa minimalnom diznom 75, ispod ne ide...
uglavnom tebi bi trebala dizna 9x za taj setup, ako je celo klipa lagano bogato onda je cak i ok, to sto svjecica nije ista kao celo klipa znaci da svjecica nije odgovarajuca...
--- Kraj citata ---
i ja sam konto da bi diz 90 trebala da bude ok.pa sam posumljo na sviječicu da nije dobra i probo sa 8 i 9-tkom ngk i denso platino 9-tka i nema razlike u boji???možda probam sa 10-tkom???
tomof10:
ja sam svoju phbg 19 ds black edition nastelo :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju