Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
x-plorer:
jel mos napisat koji ti je setup sada u karbu daj malo podijeli to s nama..vidis da se ode mocimo oko njega
tomof10:
hhaahha a cuj 3 dana se zajebajm sa w7,w9 i w16 i milijun dizna,4 klipica 30,40,50,60 i nakraju air box sa vraenom lulicom unutra red spong 3 rupice sa strane po 6mm,igla w9 najdonji zub,dizna 85,klipic 30,ostalo sve kako mi je doslo ler dizna 48 cok dizna 60 plovak 4grama i to ej to smiejsa mi je extra nigdje se ne dusi niti trokira niti puca iz spuha :toothy9: :toothy9:
tomof10:
meni je slinilo na spoju spuha i cilindra onako crno kao ulje curilo akd sam imo 92-95-98 diznu sa te tri sad mi je perfektno
pajo:
--- Citat: tomof10 - 08 Lipanj, 2010, 00:02:27 ---hhaahha a cuj 3 dana se zajebajm sa w7,w9 i w16 i milijun dizna,4 klipica 30,40,50,60 i nakraju air box sa vraenom lulicom unutra red spong 3 rupice sa strane po 6mm,igla w9 najdonji zub,dizna 85,klipic 30,ostalo sve kako mi je doslo ler dizna 48 cok dizna 60 plovak 4grama i to ej to smiejsa mi je extra nigdje se ne dusi niti trokira niti puca iz spuha :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
koliki ti sad ukupni otvor na airboxu mm??
koja sviječica??
i kakva je boja sviječice na ful gasu???
nemam problema sa gušenjem,niti troksa(malo pri startu)to ču naknadno naštimati.reci mi bi riješio klipič 40???
tomof10:
znaci azcepio sam sve rupe koje sam imao i vratio lulcu nazad i pored lulice desno prem prednjoj felgi kad se gleda od spuha izbusio 3 rupice od 6mm=18mm igla w9 na njadonejm zazoru dizna 85 sijecica denso w27 boja je bijele kave na full gasu je trunku pre bogata sto bi rijesilo dizna 83-82 al meni ej i ovako super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju