Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
ma nije ni ova loša što više odlična je za 47eur dobiješ prirubnici+usis dičeš bolje,samo da adapter još riješim :icon_thumright:
pajo:
evo danas je proširen adapter(vanja :icon_thumright:)sve je leglo samo tako,e sad razlike na gasu nema ama baš nikakve naspram prije,ser,usisa i ser prirubnice??
usis je sa 0,35 lamelicama,bez usmijerivača-jedino sam razmišljo da probam bez graničnika na usisu,pošto ima opcija da se maknu graničnici,pa nisam baš pametan dali da to radim da nebi pukle lamelice,a ni neznam kakvog su materijale(nisu metalne)več nekako ko plastčne izgledaju,da nebi uletile u cilindar pa sranje naprave??
ili jednostavno taj usis i prirubnica nema razliker naspram seriskog.
vanjossi:
karbonske ili karbonitne su, i moraju biti takve da kad uđu u cilindar sam izgore :icon_thumright:
ja imam odrezane limice i to su dosta debele lamele nece puknut tek tako
pajo:
--- Citat: vanjossi - 23 Siječanj, 2010, 18:47:34 ---karbonske ili karbonitne su, i moraju biti takve da kad uđu u cilindar sam izgore :icon_thumright:
ja imam odrezane limice i to su dosta debele lamele nece puknut tek tako
--- Kraj citata ---
ne izgledaju mi ko carbonske ili carbonitne??da sam siguran da jesu odmah bi skinuo graničnike(imam s6,polini i malossi carbonske doma ali sve za ser.usis)pre male su za ovaj s6 usis.
pa mogu probat bez graničnika vidit dali ima uopče razlike ako nema vratim graničnike i bog...
vanjossi:
gledao sam ja karbonske su.. probaj bez ako nema boljeg ne vrijedi ni lipe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju