Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (84/168) > >>

tomof10:
nema ti veze kakav ce adapter bit kad se prosiri hrapav ili gladak nako ce tu u njega uci akrb i gotovo a kad bi ugrijo malo taj adapter i probaj ga nabiti an karb mozda bi ti i sjeo

pajo:

--- Citat: tomof10 - 23 Siječanj, 2010, 00:17:15 ---nema ti veze kakav ce adapter bit kad se prosiri hrapav ili gladak nako ce tu u njega uci akrb i gotovo a kad bi ugrijo malo taj adapter i probaj ga nabiti an karb mozda bi ti i sjeo

--- Kraj citata ---
pa i to što kažeš i onako kar.ide unutra.
ovaj je 23mm a mikuni 28 probo sam sa grijanjem,mazanjem nema teorije pre mala le rupa,da je fi ko ser.prirubnica išo bi samo tako :icon_biggrin:

tomof10:
gle moja 19 phbg unutarnji promjer joj je 24-25mm a vanjski 29 mm i kad ugrijem nabijem na serijsku prirubnicu mozes to zamislit malos e potrudi sve ide a serijska prirubnica mi je rms tako nesto mora to sjesti .

pajo:

--- Citat: tomof10 - 23 Siječanj, 2010, 00:25:44 ---gle moja 19 phbg unutarnji promjer joj je 24-25mm a vanjski 29 mm i kad ugrijem nabijem na serijsku prirubnicu mozes to zamislit malos e potrudi sve ide a serijska prirubnica mi je rms tako nesto mora to sjesti .

--- Kraj citata ---
ide i kod mene na serisku prirubnicu mikuni,ali ovaj adapter je manji fi od ser.prirubnice(na oko se vidi)

tomof10:
e jebi ga ondan trebo si kupit pravu prirubnicu ovu npr i to je prava stvar ja cu je sebi sad uzet
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/P2150401/Manifold+POLINI+15mm25mm.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju