Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (68/168) > >>

pajo:
evo našo sam jednu snimku sa trenutnim setupom prije promijene radilice.rupe u ubrzanju tako reči nema ima jedan mali pad obrtaja na 30kmh u startu(što je neprimijetno) i istim tempom puni do max brzine  i da ga j**** sad ga ne uspijem tako naštelati :angry9:

wonderkid:
ovo ubrzanje s novim kitom je super i nema zamjerki,samo steta kaj nemozes nariktat da ide opet isto,daj mi samo reci koliko okretaja vrti skut,sport pro sa yasuniem bi trebal vrtit oko 10500 okretaja ako se ne varam

pajo:

--- Citat: wonderkid - 18 Studeni, 2009, 18:07:22 ---ovo ubrzanje s novim kitom je super i nema zamjerki,samo steta kaj nemozes nariktat da ide opet isto,daj mi samo reci koliko okretaja vrti skut,sport pro sa yasuniem bi trebal vrtit oko 10500 okretaja ako se ne varam

--- Kraj citata ---
sa prijašnjim setupom je vrtio 9700rmp a sa pro bi trebo sigurno 1000-1500rpm više ali tolko se ne vrti :angry9:

wonderkid:

--- Citat: pajo - 18 Studeni, 2009, 18:12:32 ---sa prijašnjim setupom je vrtio 9700rmp a sa pro bi trebo sigurno 1000-1500rpm više ali tolko se ne vrti :angry9:

--- Kraj citata ---
to mi nije jasno,malo sam gledal i ja sa svojim setupom(rox,dr.evo i tt,17.5 frga dellorto) na startu imam oko 10300 okretaja a poslije kad cagarcek prede 80 mi zna doc do 11000 rpm sto je previse s tim da iz kita max 7 konja mogu izvuc dok ti sa stage pro  sport i yasuniem r mozes izvuc 13 konja pa logikom bi tvoj trebao sigurno ic malo preko 11000rpm,jel tako  :dontknow: :dontknow:

pajo:

--- Citat: wonderkid - 18 Studeni, 2009, 18:17:55 ---to mi nije jasno,malo sam gledal i ja sa svojim setupom(rox,dr.evo i tt,17.5 frga dellorto) na startu imam oko 10300 okretaja a poslije kad cagarcek prede 80 mi zna doc do 11000 rpm sto je previse s tim da iz kita max 7 konja mogu izvuc dok ti sa stage pro  sport i yasuniem r mozes izvuc 13 konja pa logikom bi tvoj trebao sigurno ic malo preko 11000rpm,jel tako  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
vidi se na onim prijašnjim snimkama sa sport kitom mi je u startu vrtio 9700rpm ali mislim da su bile za nijansu teže rolice pa sam naknadno bio stavi za 0.5gr lakše pa je bilo ok.
ali mislim za prijašnji setup u startu 10000rpm za AC je više nego zadovoljavajuče a sad sa pro bi trebalo biti sigurno oko 11000rpm do 11500rpm...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju