Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (67/168) > >>

pajo:

--- Citat: vanjossi - 17 Studeni, 2009, 23:03:36 ---ufff, pa jel postoji za kupit od malagutia sportska radilica? ako da prodaj ovu sta imas i kupi takvu...
minarelii kao što je opće poznato nema bas zahvalan prijenos, vidio sam kako ti skut potegne, imas dobro ustimano kvacilo al onda ubode rupu..

--- Kraj citata ---
sa 5.0gr rulinima se manje rupa osijeti ali zato u startu malo vrti u prazno a ono što si vidio i sam digne 9300rpm pa spusti na 8000rpm sa 5,5gr rulini probat ču sa 5,25gr da skonbiniram nešto.
e sad dali baš ima sportska za malaguti f 12 neznam jer obe su iste samo što sa strane variomata je duža za cirka 4-5mm

SlowRider:

--- Citat: pajo - 17 Studeni, 2009, 19:34:33 ---evo skuter nemogu nikako da podesim od kad sam mijeno radilicu ležajeve,semeringe i bobinu...nikako da ga naštimam ko prije rupa u ubrzanju nikako da se riješim probo sam razne konbinacije sa podloškama ispred variomata od 40mm do 2mm sa dva remena hebo i stage6 rolicama 5,5gr digne okretaje 9300rpm i onda napravi rupu i spusti na 8000rpm???(što je svarno mnogo)
sa rolicama 5,0gr malo proklizava na startu dok ne uhvati i rupa se ne osijeti toliko ali opet je tu???(bolja konbinacija nego sa 5,5gr)ali nije to,to
prijenos je složen ovako:
malossi multivar 5.0gr rulini (žuti centralni malossi)
stage6 remen
rms kvačilo(žute opruge malossi)
stage6 zvono
poluke ser.
podloška ispre variomata 1.60mm

--- Kraj citata ---

kada sam imao multivar(e) i serijske polutke uvijek je bilo oscilacija u okretajima, nekada je bilo situacija da je do 30km/h bilo OK, od 30-45 prevrtavanje, od 45-80 rupa....

za multivar je potreban torq driver jer je radjen za njega, isto tako za polini spedcontrol, jedino top tpr, njemu vise godi serijska polutka  :dontknow:

kada sam jednom stavio torq, nikada vise nisam ostao na serijskoj polutci, iako je bilo kratkotrajnih pokusaja...

pajo:

--- Citat: SlowRider - 17 Studeni, 2009, 23:28:55 ---kada sam imao multivar(e) i serijske polutke uvijek je bilo oscilacija u okretajima, nekada je bilo situacija da je do 30km/h bilo OK, od 30-45 prevrtavanje, od 45-80 rupa....

za multivar je potreban torq driver jer je radjen za njega, isto tako za polini spedcontrol, jedino top tpr, njemu vise godi serijska polutka  :dontknow:

kada sam jednom stavio torq, nikada vise nisam ostao na serijskoj polutci, iako je bilo kratkotrajnih pokusaja...

--- Kraj citata ---
hvala slow najbolja bi onda investicija bila nabavka tpr variomata sa ser.polutkama jer i ovako ovaj multivar nije baš novi...
zanimljivo mi je to da je prije zamijenje radilice prijenos odlično radio sa 6.0gr rolicama i čak sam razmišljo za 0.5gr teže stavit.a sad nesmijem ni pomislit na 6gr rolice.rupa se pojavi na 30 pa do 40kmh
a to mi se znalo i sa ser.radilicom što sam imo prije desit da napravi rupu na startu ali sa podloškama bi to riješio i radilo bi odlično ali sad nemogu nikako uopče ne reagira???
šteta nemam baš nekih snimaka di se vidi kako je prije radilo jedino samo snimke ubrzanja
na još slabijem setapu nego sad???

sinke23:
meni je ovo i predobro kako ide... znas samo sta ti po meni fali??? KRILA  da moze poletit...   :headbang: ne diraj nis..odlicno je vec.

luna500rr:

--- Citat: sinke23 - 18 Studeni, 2009, 16:32:57 ---meni je ovo i predobro kako ide... znas samo sta ti po meni fali??? KRILA  da moze poletit...   :headbang: ne diraj nis..odlicno je vec.

--- Kraj citata ---

To mu je stara snimka s starim kitom koji je zariba, serijskom radilicom i serijskim keeway karbom, sada je stavio novi jaci kit, rms radilicu s punim polutkama, karb 20mm...

Rjesenje problema bi ti bilo umetanje zadnje pokretne polutke s linearnim klizistem, ili pokusati pripasat polutku od morinija, one imaju linearan zarez, samo je pitanje dali pasu...
Nova polutka s linearnim klizistem ti je oko 60-80e

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju