Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
Pupo:
--- Citat: dhorvat - 20 Listopad, 2009, 15:37:58 ---Nemam pojma kak se ti ležajevi ponašaju na jačim termo grupama jer sam ga samo na serijali vozio. S tim da je zadnjih 10000km serijale bilo na ZX-u sa idealnim ili čak prelaganim ( :toothy11:) rolicama. Znači vrtilo se to :icon_thumright:
RMS-ova vodena pumpa me razočarala pa nekako ne vjerujem ni tim ležajevima. Ja kupujem u Lagercommerceu dva ležaja radilice i dva semeringa 86 kuna :frajer:
Odnosno kupio sam jednom i od onda ih nisam mijenjao :laughing9:
--- Kraj citata ---
Kakve veze ima RMS s Koyo ležajevima što se tiče neke kvalitete? Druga stvar što rms njih pakira u svoja pakiranja... Nekad izvališ glupost bezveze. NHF Vjerujem da će izdržati jednako kao da su SKF, FAG, Timken, ...
A što se tiče malossi, polini i ostalih pakiranja. Pa i oni brendiraju neku od navedenih firmi pod svoje!
tomof10:
u mene su lezajevi koyo c4 u rms pakiranju(ima slika u mom projektu) i vec drze 7000km bez problema(na malossi sportu sa stage 6 pro) i meni kad sam stavio lezajeve teze se okretao (skoro pa nikako) ali sam zavrno maticu od strane varia i okreto gedorom i razradilo se i sad se vrti rukom skroz lagano.
pajo:
danas malo fušario blokove još sutra ih trebam prelakirat i bude pravi kirbi stayling. :toothy12:
sutra moram riješit kit skinut garež sa čela klipa i polirat(sa koji šmirglom da idem???)
i ispuh takođe budem malo riješio i tako da do vikenda bude sve gotovo da se malo vozam :biker:ako vrijeme posluži??
R@kija:
jebenica.. :laughing7:
Pupo:
Nemoraš/nemoj polirat čelo klipa, baš je bila rasprava nekidan na forumu da je to besmisleno i nepotrebno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju