Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
Ive_MHR:
ma stavi sada ove vec kada ih imas,
pajo:
--- Citat: Ive_MHR - 20 Listopad, 2009, 23:14:01 ---ma stavi sada ove vec kada ih imas,
--- Kraj citata ---
tako če i biti :icon_thumright:
vpucko:
--- Citat: pajo - 19 Listopad, 2009, 16:30:46 ---vpucko malo si me zabrinuo meni se čini da je možda za nijansu bogata nego siromašna???
malo sam detaljno posliko klip.
--- Kraj citata ---
a na onim prvim slikama djeluje siromasno celo klipa,,, od odsjaja... :)
pajo:
evo blokovi sklopljeni sve je manje više ok prošlo za prvi put da sam slažem e sad dali je ok??(ja se nadam vidit čemo). ležajevi uz zagrijavanje bloka su laganim kvrckanjemsu finu ušli u ležište. a radilica u veliki blok je ušla ko podmazana.a u mali je stala na pola ni gore ni dole, dobro da su šarafi uhvatili veliki blok pa unakrsnim stezanjem sam priljepio blokove.kad je sve to bilo gotovo probam je radilicu zavrtit ma kakvi ne mogu moram sa dvije ruke sa jedne i druge strane pa reko šta je sad nisam znao???i kaže mario laganim lupkanjem sa jedne i druge strane radilice dok se ne sijedne kako treba i lagano vrtit...
i tako je nakraju bilo nekih 5min kvrckanja dok se nije počela fino vrtit.(usro sam se živ reko šta sam zaj#bo?)nisam znao...
ubiti evo par slika neke su lošije kvalitete ali evo...
SlowRider:
kod takvog nacina ugradnje lezaja i radilice, pametnije je prvo rijesiti mali blok jer u njega najcesce teze lezaj ulazi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju