Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (20/88) > >>

Ceki21:
silkolene pro2

pralas:

--- Citat: MarijanBeast - 15 Kolovoz, 2010, 14:08:15 ---Novi sam u ovome svemu pa me zanima , ja imam yamahu aerox, imam malossi kit aluminijski 70ccm i top p nardo auspuh rezonantni. koje ulje bi bilo super za to sve ?? Imam doma neko crveno ulje Stihl, dal to valja sta...to deda kosristi za motornu pilu...

jel opcenito valaj to ulje?? deda veli da je dosta dobro...

prijedlozi??

hvala

--- Kraj citata ---
a mozes i stihl,al jacu mjesavinu napravi...
inace super ulja za taj setup:motul 710,ipon scoot run,tts,silkolene pro scoot...
iako na taj setup mozes voziti i na scoot sportu2 sa mjesavinom 2-2.5 %,cijena oko 60kn :icon_thumright:

luna500rr:
Danas cjeli faking grad prosao nema nijednog od navedenih ulja, samo neko valvoline i inina polusintetika, pa sam uzeo ulje za motorne pile :happy8:

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 09 Kolovoz, 2010, 22:31:47 ---cega?

stupnjeva?

--- Kraj citata ---

to agipovo city hi tec 2t ima flashpoint (točka izgaranja) ili na talijanskom Punto di infiammabilità (temperatura paljenja) 82c dok sam gledo sve ostale imaju  125c flashpoint

Aleksandar:
ajde ako ima tko pametan:

koje ulje za nrg 50, 2005 totalna serijala?  dal je sintetika dobra il je bolje polusintetiku posto je motor 100% serijski i nebi htio da iza mene ostaje oblak dima ?  i gdje ga kupit ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju