Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Najbolje ulje za 2t...
JogFromYamaha:
ma uzmi za serijalu polusintetiku i nebude ti kadio ko parnjaca
imas agip city tec za 65kn kod svakog piaggio dilera
wonderkid:
--- Citat: Aleksandar - 08 Rujan, 2010, 17:51:10 ---ajde ako ima tko pametan:
koje ulje za nrg 50, 2005 totalna serijala? dal je sintetika dobra il je bolje polusintetiku posto je motor 100% serijski i nebi htio da iza mene ostaje oblak dima ? i gdje ga kupit ?
--- Kraj citata ---
silkolene scoot sport 2,polusintetika 55 kn litra ili repsol polusintetika 45kn
pralas:
ja sam se razocarao u silkolene scoot sport 2 :sad1:,to je definitivno super ulje ali ne za serijalu vec za base kit pa do slabijeg midrace...
ja sam na skutu imo sve osim kita i vozio sam na ss2(2% mjesavina) jucer sam skinio cijelu termogrupu i sok me skoro zdrmo :(
celo klipa cijelo crno puno cade kao i glava :sad1:
nastavit cu ga koristiti kada dode kit ali za serijalu ga bas i nebi preporucio...
wonderkid:
--- Citat: ivan pralas - 08 Rujan, 2010, 20:15:59 ---ja sam se razocarao u silkolene scoot sport 2 :sad1:,to je definitivno super ulje ali ne za serijalu vec za base kit pa do slabijeg midrace...
ja sam na skutu imo sve osim kita i vozio sam na ss2(2% mjesavina) jucer sam skinio cijelu termogrupu i sok me skoro zdrmo :(
celo klipa cijelo crno puno cade kao i glava :sad1:
nastavit cu ga koristiti kada dode kit ali za serijalu ga bas i nebi preporucio...
--- Kraj citata ---
djelim misljenje s tobom,mislim da bi cak i onaj repsol polusintetika 45kn litra bila najbolja za serijalu ili onaj motul expert
sfreak:
Ipone Scoot Run...mislim da je bas tako ime lol...al skupo brate, necu ga vise dugo tocit :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju