Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Najbolje ulje za 2t...
doritos:
--- Citat: ivan pralas - 25 Prosinac, 2010, 19:11:53 ---cuo sam da si ga koristio ako se ne varam na arei sa c16 i airsalom(midrace) ali si pravio 4% mjesavinu?
jedino sto sa stihlom mora ici jaca mjesavina(0.5-1%) i dosta dim i smrdi al sam cuo da valja :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da, tako je, tu je bio i OR i bilo je veselja kolko oš :laughing7:
Mješavinu sam radio nekih 5% i malo je VIŠE dimilo, smrdilo al briga me bilo kad je to bilo iza mene i mog bolida a oni kaj su bili iza mene, KAJ ME BRIGA :toothy12:
ivanm:
na race setupu 3.5%.. preporučljivo..
pralas:
--- Citat: doritos - 25 Prosinac, 2010, 19:53:34 ---da, tako je, tu je bio i OR i bilo je veselja kolko oš :laughing7:
Mješavinu sam radio nekih 5% i malo je VIŠE dimilo, smrdilo al briga me bilo kad je to bilo iza mene i mog bolida a oni kaj su bili iza mene, KAJ ME BRIGA :toothy12:
--- Kraj citata ---
OR :drunken_smilie:,skup u pm ali :notworthy:
prejaku si mjesavinu radio,mozda bolje oko 3-3.5% mislim da bi bila ok ali je barem sa 5% podmazivao kako treba :toothy12:
ali je bio stvarno bolid :icon_thumright:,jesi sad prodao areu?
daRio:
Malo da osvježimo temu.........da li imate kakva iskustva san Aral 2T uljima?
Firma sama po sebi spada u višu klasu ali kada su auti u pitanju,2T ulja su mala nepoznanica.
Ima li tko šta za reći?
JogFromYamaha:
ja imam iskustva s 4t uljima aral i mogu rec da i nisu nest posebno i da ostavljaju dosta naslaga oko ventila
za 2t neznam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju