Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (28/88) > >>

IceMan:
kakvo je agipovo city tec ulje??
polusintetika je i cijena je 73 kn

JogFromYamaha:
gle nema veze kaj tocis jer je serijala
agip je ok ulje samo kaj dost dimi i nema neki prestabilan film
ali serijale sve gutaju agip valvoline ina repsol svjedno je
nece mu nista biti
samo ne volim gledat neke x proizvodace tipa gulf, royal purple, penzoil i takvi koji se kurce protiv takozvanih "konkurnetska sintetika" koja nije objavljena
niti ne pokazuju cesto svoje tehnicke karakteristike.
Serijozni proizvodac ulja  se ne srami objavljivati svoje rezultate
te je najvaznije na ulju koliki mu je viskozitet pri 100C (trebalo bi biti negdje oko 10+/- 1 za dobra ulja)
te temeratura paljenja koja ga razlikuje po klasama
npr za serijale je temp paljenja od 70-80C optimalna kako bi masina ostala bez garezi
gdi npr kitevi zahtjevaju 120C temperaturu paljenja jer je obrtaj vec te je trenje, kolicina termicke energije uzrokovanja vecim opterecenjima veca
kao i npr karting formule koje zahtjevaju 180-220C temp paljenja.

a ako si pogledate penzoil i sl imaju oko 4-5 indeks viskoziteta na 100c kaj je ko da stavite obicni fritol manje bi si stete napravili

toni095:
koristite stihl ulja za motorne pile..litra nije skupa a ulje je jako kvalitetno  :icon_thumright: :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: toni095 - 25 Prosinac, 2010, 18:18:52 ---koristite stihl ulja za motorne pile..litra nije skupa a ulje je jako kvalitetno  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

ja sam ga dugo koristio i nikad nikakvog problema, na svemu.

pralas:

--- Citat: doritos - 25 Prosinac, 2010, 19:09:01 --- :icon_thumright:

ja sam ga dugo koristio i nikad nikakvog problema, na svemu.

--- Kraj citata ---
cuo sam da si ga koristio ako se ne varam na arei sa c16 i airsalom(midrace) ali si pravio 4% mjesavinu?
jedino sto sa stihlom mora ici jaca mjesavina(0.5-1%) i dosta dim i smrdi al sam cuo da valja :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju