Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
seba:
--- Citat: Josip - 20 Rujan, 2009, 21:50:21 ---Pa jesu onda oni dijelovi na prodaju ili ne? jer vidim kod sandra identican ako ne i isti setup :dontknow:
--- Kraj citata ---
sve se prodaje,sandro mi brat
seba:
--- Citat: benelli - 20 Rujan, 2009, 21:48:16 ---ma pustite covjeka neka radi sta hoce,seba znam da nema veze sa projektom ali danas u buzetu na brdsko brzinskim trkama sam vidio tvog golfa ako je to tvoj plavo bjeli jaketič racing team pise i izad piše kemo nisi ti vozio valjda koje je vrijeme bilo
--- Kraj citata ---
to je bivsi nas,prodali smo ga kemi(marijan rubelj) stari i ja smo gledali
ovdje imas rezultate http://www.brzina.net/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=0&Itemid=35
seba:
sad da vam svima odgovorim,ja se ne kurcim i nemam viska para kako neki misle
dalje da znate za kolko para ja nabavim dijelove,nebi rekli da se razbacujem,zato tolko toga i promjenim,jer dobim po jako dobroj cijeni(u tome je fora),a ne da imam para na bacanje
sad prodajem sve jer trebam pare za auto koji cu kupit u 12 mjesecu kad navrsim 18g
zbog toga najvise i prodajem,jer bolje mi prodat sad nego nakon 5000km voznje(vise vrijedi sad),a i trebat ce mi neko vrijeme da to prodam
kasnije ako se ne proda rama i plastike,bratu slozim neso da ima za vozit,ako se proda sve onda mu kupujem roxa
ja vise necu imat skuter(jedino ako ne uleti nesto po prejebenoj cijeni :icon_biggrin:)
tolko od mene
benelli:
--- Citat: seba - 21 Rujan, 2009, 14:18:30 ---to je bivsi nas,prodali smo ga kemi(marijan rubelj) stari i ja smo gledali
ovdje imas rezultate http://www.brzina.net/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=0&Itemid=35
--- Kraj citata ---
a vec sam mislo da si ti u buzetu pa da odemo nesto popit sta odustajeto od treka ili ako se smije znat
seba:
--- Citat: benelli - 21 Rujan, 2009, 16:23:16 ---a vec sam mislo da si ti u buzetu pa da odemo nesto popit sta odustajeto od treka ili ako se smije znat
--- Kraj citata ---
pa bio sam i ja u buzetu :icon_biggrin:
ovu godinu vise nista,drugu mozda opet nesto-vidjet cemo :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju