Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
sandro-sr:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2009, 18:55:35 ---po koji put :toothy12: :toothy12: :toothy12:
uskoro kada bude big bore na srki
--- Kraj citata ---
hehe,nece,ako se ne proda rama i plastike ide base kit i to je to :)
robert:
e sebastijan, mislim da smo si u dobrim odnosima i moram ti kao dobrom kolegi nešto reći.
sa ovim objavljenim i na pola dovršenim projektima samo ispadaš kao da imaš viška novca i da ti je fakat dosadno. napravi jedan pošten projekt i završi ga a ne da složiš jedan setup i onda 3 dana kasnije sve u oglasima.
black-rox:
--- Citat: robert - 20 Rujan, 2009, 19:03:17 ---e sebastijan, mislim da smo si u dobrim odnosima i moram ti kao dobrom kolegi nešto reći.
sa ovim objavljenim i na pola dovršenim projektima samo ispadaš kao da imaš viška novca i da ti je fakat dosadno. napravi jedan pošten projekt i završi ga a ne da složiš jedan setup i onda 3 dana kasnije sve u oglasima.
--- Kraj citata ---
Pa kad čovik i ima viška novaca ovo je švabo stil sve na pola nikad niš do kraja,taj sr je već promjenio kiteva i kiteva,sljedeći je big bore na par dana :icon_thumright:
DvdAerox:
neka covjek radi sta hoce, pare su njegove, ima i glupljih nacina na koji mozes potrosit novac, a barem si on dio uspije vratit :icon_thumright:
robert:
ma jasnio mi je da su njegovi novci i jasno mi je da može radit šta hoće. al žao mi je kad ga ljudi polako sprdaju radi ovih projekata i onda oglasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju