Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
seba:
--- Citat: fatal1ty - 31 Kolovoz, 2009, 20:27:59 ---A pitam,malo vidim big bore,malo big bore 77,malo 2fast... pošalji tu nešta da mi bude ko šolja za mlijeko =)
--- Kraj citata ---
big bore sam kupio i mislio slagat,ali jbg trebale su mi pare pa sam prodao luki(aeroxtuningu) a o 2fastu nisam nikad nista pricao u ovom projektu
slike i video ce bit za vikend jer ja sad nemam sa cim slikat,pa ce mi prijatelj za vikend se poslikat
aeroxtuning:
--- Citat: seba - 31 Kolovoz, 2009, 20:58:26 ---big bore sam kupio i mislio slagat,ali jbg trebale su mi pare pa sam prodao luki(aeroxtuningu) a o 2fastu nisam nikad nista pricao u ovom projektu
slike i video ce bit za vikend jer ja sad nemam sa cim slikat,pa ce mi prijatelj za vikend se poslikat
--- Kraj citata ---
:frajer:
a sumnjam da ce i kod mene ubrzo jer trebam za to kupiti drugi spuh i struju ;) dotad ultra mega super cool "trofi" :)
scemby:
--- Citat: seba - 31 Kolovoz, 2009, 20:58:26 ---big bore sam kupio i mislio slagat,ali jbg trebale su mi pare pa sam prodao luki(aeroxtuningu) a o 2fastu nisam nikad nista pricao u ovom projektu
--- Kraj citata ---
:D slikam za litru i vodu :D
seba:
--- Citat: scemby - 31 Kolovoz, 2009, 21:18:14 ---:D slikam za litru i vodu :D
--- Kraj citata ---
slikat ces i za jedan gemist :laughing7: :laughing7:
scemby:
--- Citat: seba - 31 Kolovoz, 2009, 21:21:43 ---slikat ces i za jedan gemist :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: nisi ti taj koji određuje sta cu :toothy9: :toothy9: , moram pitat mamu sta smijem :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju