Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
aeroxtuning:
nista nisi dovrsio... :laughing7:
seba:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Lipanj, 2009, 14:46:30 ---nista nisi dovrsio... :laughing7:
--- Kraj citata ---
kako to mislis nista nisam dovrsio?
aeroxtuning:
kad si imao naturpijanu srku nije bila skroz do kraja gotova ja mislim,onda sad ovo sa BB masinom....zas fino ne kupis neki sm kao sto si imao namjeru i gotovo !! eto to je moje misljenje
seba:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Lipanj, 2009, 14:50:00 ---kad si imao naturpijanu srku nije bila skroz do kraja gotova ja mislim,onda sad ovo sa BB masinom....zas fino ne kupis neki sm kao sto si imao namjeru i gotovo !! eto to je moje misljenje
--- Kraj citata ---
ono sa kitom je bila dovrsena do kraja i s tim sam napravio nekih 1500km i dopizdilo mi,ovo sa BB nije ni pocelo :laughing7: :laughing7: samo sam kupio masinu i rastavio cijeli skuter drugo nista
a ne znam zasto ne kupim,glupo mi sad kupit sm125,a druge godine cu moc i nesto jace,jer na zimu cu imat 18.
pa cu ic polagat sad jos malo a2 i b tako da mi se ne isplati kupit sad sm125
imat cu serijsku srku i runnera 125/180 cu kupit
a kasnije cu srku opet malo preradit,kad skupim para. nesto sam joj vec i kupio :toothy12:
black-rox:
Sa 18 godina ti ne treba ništa jače jedino ako su starci toliko glupi pa da ti kupe motor prije neka ti kupe grobnicu onda motor,imamo mi takvih tu kod nas koliko oćeš 18 godina i onda im starci kupe motore od 1000ccm i zapraše se negdje i onda se tuču po glavi šta su im to kupili.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju