Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (66/102) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: seba - 23 Svibanj, 2009, 11:17:45 ---zica je umjesto alnasera(uzemljenje)

--- Kraj citata ---
zasto to?jel to zbog overrangea.tj.zato sto ne mozes koristiti anlaser kad stavis mhr vario...

seba:

--- Citat: aeroxtuning - 23 Svibanj, 2009, 11:36:32 ---zasto to?jel to zbog overrangea.tj.zato sto ne mozes koristiti anlaser kad stavis mhr vario...

--- Kraj citata ---
da,alnaser mi ne znaci nista na skuteru,pa sam ga onda skinuo i zatvorio rupu i stavio tu zicu.
evo neki dan sam malo testirao skuter-temperatura mi je uvjek oko 68-75 stupnjeva sta je ok za ove vrucine sad.
max brzina je po ravnom 120 po cageru-mislim da je dosta s obzirom da nije auspuh onaj koji bi trebao bit na tom kitu

robert:
nikako da ostvarim moj plan i da se nas dvojica nađemo u ogulinu na pivi i da vidim to čudo :drunken_smilie:

seba:

--- Citat: robert - 24 Svibanj, 2009, 17:00:21 ---nikako da ostvarim moj plan i da se nas dvojica nađemo u ogulinu na pivi i da vidim to čudo :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
heheh,pa mogli bi se dogvorit jedan vikend pa se nadjemo negdje,nemora bit og. mogu doc ja do KA ili dalje jos. jos skupim ekipu iz og i nabacimo neki djir

robert:
nećemo tako, nikad nisam bio u ogulinu. hoću tamo :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju