Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
speed:
ja bi ga skinuo i prodao kao unikatan natrag firmi i okrenuo lovu :D
sfreak:
kakav god da je izgleda prelijepo...sad u njemacku i na style natjecanja :toothy9:
benelli:
--- Citat: seba - 20 Svibanj, 2009, 14:46:56 ---evo dvije slike auspuha,ausph je izgledao kromiran dok nisam napravio 10km i onda je poceo mijenjat boje,a tako i top.
jel zna mozda u cemu je problem kad se auspuh tako grije?? top mijenja boje,to sam vidio samo da se meni dogadja :laughing7: i mislim da ako tako nastavi da ce se raspast isto kao i od yasuni r-a
blokade su poskidane,temperatura cilindra je od 65-75 stupnjeva u voznji
obrtaji kroz ubrzanje 11000,max brzina je sa mojih cca 110kg 120km/h po satu po ravnom sagnut. primar i sekundar serijski
--- Kraj citata ---
nije samo tebi taj problem meni je isto bio kad sam stavio kit meni se grana i prigusivac tako grijalo da nisi mogo 5cm stavit ruku na svu srecu pa polini ne prdi jako pa sam ja izvadio vunu i iso krug i vratim se i opet vruc jako al ne ko sa vunom dobro pa smo ustanovili da sam imao gore svjecicu za serijalu a ne za kit tj od topline 7 pa sam stavio od 9 i reklo bi se sve normalno i malo sam ustelao karb i spuh se vise nije grijao i onda ja si mislim ajde da vratim vunu unutra vec kad je problem bio u karbu i svjecici i jucer probao vratit gore i iso ga rastegnut po ravnici i vratim se doma i opet zagrijan ko lud i nista skinuo sam vunu i vozim se bez vune :toothy12: u svakom slucaju ne cuje se ko tt :headbang:
ichko:
Svakako extra izgleda....Ali ipak mislim da je to slab auspuh za taj setup, zato se mozda se mozda previse grije..
seba:
--- Citat: ichko - 20 Svibanj, 2009, 22:03:24 ---Svakako extra izgleda....Ali ipak mislim da je to slab auspuh za taj setup, zato se mozda se mozda previse grije..
--- Kraj citata ---
na to sam i ja pomislio,da je preslab pa da se zato grije.
spuh je na prodaju,pa ako nekog zanima nek vice ili mijenjeam za neki jaci spuh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju