Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: CuStOm SR (22str-)  (Posjeta: 126004 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
Odg: sr-minarelli tunned by BB
« Odgovori #260 : 26 Travanj, 2009, 12:14:51 »
e frende, kako si zaštitio taj stage6 sat protiv vlage?
jeli on već fabrički zadihtan ili?
nisam nikako zastitio,al mislim da mu nebi smjelo biti nista zbog vlage

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #261 : 26 Travanj, 2009, 12:44:52 »
imam pitanje, kako se prikljucuje taj sat na temperaturu i okretaje? sta jos ima?
jel se moze na bilo koji motor to stavit, ja sam mislio na dt125 posto nema sat  za okretaje niti razina temp.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #262 : 26 Travanj, 2009, 13:53:13 »
imam pitanje, kako se prikljucuje taj sat na temperaturu i okretaje? sta jos ima?
jel se moze na bilo koji motor to stavit, ja sam mislio na dt125 posto nema sat  za okretaje niti razina temp.
za okretaje se omota zica oko kabla za svjecicu,za temperaturu ide seraf u glavu cilindra i to je to. ide na 2t i 4t makine,za zaracno haldjenje treba kupit one adeptere za temperaturu sta idu na svjecicu

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #263 : 26 Travanj, 2009, 22:49:18 »
za okretaje se omota zica oko kabla za svjecicu,za temperaturu ide seraf u glavu cilindra i to je to. ide na 2t i 4t makine,za zaracno haldjenje treba kupit one adeptere za temperaturu sta idu na svjecicu
bas me zanima tko ti je to spajao :icon_scratch:

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #264 : 02 Svibanj, 2009, 15:03:37 »
posto se yasuni raspal,moral sam kupit drugi auspuh.
tecnigas next r chrom,brat ce mi imat taj skuter i isal sam na trajnost a ne na performanse,tako da ce bit dobar taj auspuh

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #265 : 02 Svibanj, 2009, 15:21:37 »
kako ti se yasuni raspao? znam da hrđa ko kuga ali da se raspadne :dontknow:

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #266 : 02 Svibanj, 2009, 15:36:10 »
kako ti se yasuni raspao? znam da hrđa ko kuga ali da se raspadne :dontknow:
top se raspao skroz,a grana je isto vec pocela malo hrdjat i pocrnila je. svi hvale yasuni,a ja sam bas ostao iznenadjen,jer nisam s njim napravio ni 500km i mazao sam ga poslije svake voznje wd-om :sad1:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
« Odgovori #267 : 02 Svibanj, 2009, 15:39:26 »
nema koristi od mazanja ako ga ne mažeš najmanje jedan put dnevno. hrđa ko blesav padala kiša ili ne. ja ću ga krajem ove godine prefarbati a kad dođe red na novi auspuh siguran sam da neću opet dat preko 200 eura za auspuh. da je kromiran onda možda ali ovako ne 100%

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #268 : 02 Svibanj, 2009, 15:55:25 »
nema koristi od mazanja ako ga ne mažeš najmanje jedan put dnevno. hrđa ko blesav padala kiša ili ne. ja ću ga krajem ove godine prefarbati a kad dođe red na novi auspuh siguran sam da neću opet dat preko 200 eura za auspuh. da je kromiran onda možda ali ovako ne 100%
poslije svake voznje sam ga mazao,al opet ne kuzim kako se top mogao raspast tako brzo. sad sam uzeo krom da nemam brigu jel ce hrdjat ili ne

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
« Odgovori #269 : 02 Svibanj, 2009, 16:31:20 »
i onda svi seru po leovince-u, moj rr sad izgleda isto ko i kad sam ga kupio, niti hrđe nit išta.

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
« Odgovori #270 : 02 Svibanj, 2009, 16:47:49 »
i onda svi seru po leovince-u, moj rr sad izgleda isto ko i kad sam ga kupio, niti hrđe nit išta.
točno, ne košta ni polovicu ovoga a ako ništa drugo bar sporije hrđa.

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #271 : 02 Svibanj, 2009, 16:55:16 »

:laughing7:
Pa da.. Moj stari dobri zx, nakon koliko vožnji i po kiši i svemu i od soli čak, obrisat sam ga znao i isprat vodom i wd našpricat.. Bezveze ono a nakon svake vožnje niš, samo kad se namoči... :toothy10: A baš se i ja zagrijao na yasunija, nakon ovog nema šanse.. Samo bi si nabavio rr-a kad bi mogao :sad1:

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #272 : 02 Svibanj, 2009, 16:56:59 »
ma pogresno govorite,moze se dogoditi....yasuni je naj spuh na svijetu,sta mislite sa se bzvz koristi u moto gp-u.....

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
« Odgovori #273 : 02 Svibanj, 2009, 17:00:02 »
ma pogresno govorite,moze se dogoditi....yasuni je naj spuh na svijetu,sta mislite sa se bzvz koristi u moto gp-u.....
slim da ti pogrešno razmišljaš. šta ima moto gp i cestovna vožnja skutera  zajedno? i ne radi se o tome dali je dobar (performanse) nego kvaliteta materijala je upitna. sjećam se kad sam ga stavio na skuter da nije prošlo ni mjesec dana a već se vidjele prve točke hrđe.

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #274 : 02 Svibanj, 2009, 17:04:06 »
svaki ce pocet hrdjat...bitno je samo odrzavanje....

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #275 : 02 Svibanj, 2009, 17:16:15 »
evo slika nekih

tu se vidi kako je auspuh crn-koda je prefarban :laughing7: ajde da se to dogodilo nakon par tiscua km,ali nakon 500km :jerk:

aeroxtuning-svaki ce pocet hrdjat to znam,ali opet nakon 500km i svaki put je poslije voznje namazan wd-om to je stvarno malo rpebrzo da pocne i da top tako izgori i raspadne se cijeli

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #276 : 02 Svibanj, 2009, 17:20:24 »
Ovaj tvoj yasuni ne izgleda nikako novo i da ima 500km ja imam svoj c21 ima dvije crtice ruzine jer mi je bio na vlažnome,ali ni ne vide se prodal sam ih dosta i svi koji su ga špricali wd-om nije im zaruzinavio tako da neznam čuješ uvijek postoji i jedan škart moguće da si ga dobio........

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #277 : 02 Svibanj, 2009, 17:23:38 »
ma leo pravi jebeno kvalitetne auspuhe ja sam imao zx-a i meni je predobar auspuh kupio od green litea i kak ga je on farbao tak sam ga ja dobio i drzi jos dan danas boja  :icon_tongue:

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
« Odgovori #278 : 02 Svibanj, 2009, 17:24:54 »
Ovaj tvoj yasuni ne izgleda nikako novo i da ima 500km ja imam svoj c21 ima dvije crtice ruzine jer mi je bio na vlažnome,ali ni ne vide se prodal sam ih dosta i svi koji su ga špricali wd-om nije im zaruzinavio tako da neznam čuješ uvijek postoji i jedan škart moguće da si ga dobio........
pa ne izgleda sad vise novo,a 500km ima max napravljenih sa njim. bit ce da sam ja dobil škart al nema veze. drugi auspuh je vec tu :icon_thumright: nadam se da ga necu morat mjenjat za 500km opet :laughing7:

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #279 : 02 Svibanj, 2009, 17:31:00 »
pa ne izgleda sad vise novo,a 500km ima max napravljenih sa njim. bit ce da sam ja dobil škart al nema veze. drugi auspuh je vec tu :icon_thumright: nadam se da ga necu morat mjenjat za 500km opet :laughing7:
A nećeš ali ako je ovo bilo novo i samo 500km onda je škart vrlo čudno,a to je neš ko i moj cdi od topa uvijek od silnih dijelova moraš i neš škart pobrat :icon_thumright: