Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (6/102) > >>

DvdAerox:
ja ne kuzim jednu stvar... preradio si trophy i odlucio stavit klip od evolutiona i na to stavljas yasuny r? malo glupo.... ali sve ostalo je ok  :icon_thumright:

seba:

--- Citat: DvdAerox - 08 Veljača, 2009, 09:47:28 ---ja ne kuzim jednu stvar... preradio si trophy i odlucio stavit klip od evolutiona i na to stavljas yasuny r? malo glupo.... ali sve ostalo je ok  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znam da je malo glupo,bolje bi bilo sa c16,ali mislim da nece ni sa yauni r-om biti opet tolko lose. barem ce duze trajat ;D

DvdAerox:
ali opet steta, jer tako postavljen bi trebao ici bolje od dueta.... ja bi mu evolution auspuh stavio... mislim da bi bila jos bolja kombinacija od c 16, ali dobro... nabaci koj video kada sve to sredis  :icon_biggrin:

Drnda:
neznam kako je tocno , ali po meni ce skut dulje trajati ako je na njemu odgovarajuci spuha za taj setup , nego ako je prezagusen sa spuhom ili da je spuh prejak...

seba:

--- Citat: DvdAerox - 08 Veljača, 2009, 10:59:03 ---ali opet steta, jer tako postavljen bi trebao ici bolje od dueta.... ja bi mu evolution auspuh stavio... mislim da bi bila jos bolja kombinacija od c 16, ali dobro... nabaci koj video kada sve to sredis  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

bit ce video kad sve slozim ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju