Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
CuStOm SR (22str-)
Mrle Mrki:
--- Citat: seba - 06 Ožujak, 2009, 16:54:40 ---to kad se je slozilo i malo probavalo i gledao to dosta dobro drzi i nije bas to neke bezveze zeljezo,dosta je i tesko. nemora znacit ako je puklo drugima da ce i meni. nekima isto blok pukne na pola,pa nemora znacit isto da ce i meni :dontknow:
speed-nesto cemo napravit
--- Kraj citata ---
ne mora znacit da ako je predmet tezak da je i cvrst, sve ovisi kako je predmet izradjen (kako je hladjen, kako je ljevan, koji kemijski elementi su mu dodavani itd itd da ne nabrajam)
Pupo:
--- Citat: Mrle Mrki - 06 Ožujak, 2009, 19:31:57 ---ne mora znacit da ako je predmet tezak da je i cvrst, sve ovisi kako je predmet izradjen (kako je hladjen, kako je ljevan, koji kemijski elementi su mu dodavani itd itd da ne nabrajam)
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
Valjda ovisi čime je legiran tj. što je dodavano u njega od legura a ne kemijskih elemenata!
Mrle Mrki:
a sta je ugljik, mangan, volfram, vanadij...prijatelju to sam ucio 2 godine. a legura je spoj dvaju ili vise kemijskih elemenata od kojih jedan mora biti metal. :icon_tongue:
Po?etnik:
ono sto ste ranije raspravljali o tome sto je seba reko da gljiva daje vise zraka... po nemoj logici bi trebala sprecavat jedan dio zraka koji ide u karb, ali kod mene je isto taka situacija bila, da sam imao osjecaj da vise zraka dobije s gljivom. npr s gljivom nece da upali, a kad ju skinem upali nakon 2-3 puta sto zakurblam... iako sam imo diznu 70, da sad netko ne kaze da sam imo preveliku diznu pa da nije mogao dovoljno zraka povuc
gumy:
na mom setupu je trebala 4 broja manja dizna u odnosu gljiva - bez filtera..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju