Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (40/102) > >>

vpucko:
e kolike je debljine taj kieslerov distancer... jer meni to jako nepouzdano djeluje... sto et i u praksi se pokazuje tako...

na dosta ovakih slucajeva sam naletio na netu

seba:
debljina je 0,5cm. meni izgleda to dobro,da nebi smjelo puknut. vidjet cemo kako ce bit,napravio sam tek oko 100km sa tim,ja se nadam da mi nece puknut

vpucko:
ma mislim to i stageove subframe... nebo i zemlja... a keislerov kosta 60 eura... malo preeevise tooo mach za 2 flaha i 4 vijka...

seba:

--- Citat: vpucko - 06 Ožujak, 2009, 12:08:15 ---ma mislim to i stageove subframe... nebo i zemlja... a keislerov kosta 60 eura... malo preeevise tooo mach za 2 flaha i 4 vijka...

--- Kraj citata ---
da,stage6 puno cvrsce izgleda. ali opet sa kiesler produzis skuter,za drag je to super :icon_thumright:
svako ima svoju prednost,ako mi pukne ovaj stavit cu stage6 subframe gore ionako mi samo stoji doma,al nadam se da do toga nece doc

hac:
ak ti pukne u vožnji sa recimo 90-100 bojim se da nečeš imat na šta stavit taj stage6 .....opče je poznato da taj kaisler nije za vozit nego samo za izložbe tak da se ja ne bi igrao s tim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju