Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

CuStOm SR (22str-)

<< < (33/102) > >>

speed:

--- Citat: seba - 02 Ožujak, 2009, 14:06:26 ---crijeva dobro stoje i nisu jako blizu auspuha

--- Kraj citata ---

ok su tu crijeva

Drnda:

--- Citat: speed - 02 Ožujak, 2009, 14:03:08 ---pa kako si slozio crijeva,joj joj

--- Kraj citata ---
crijeva su normalno stala, ali nije spuh bio original za sf,, tako da to stoji oko 2-3 mm od crijeva. tada je otpala ona termo izolacija siva i propalilo.. sada je sve ok...

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Ožujak, 2009, 14:52:16 ---crijeva su normalno stala, ali nije spuh bio original za sf,, tako da to stoji oko 2-3 mm od crijeva. tada je otpala ona termo izolacija siva i propalilo.. sada je sve ok...

--- Kraj citata ---
znam da imas od haca narda,ali opet treba paziti na to,jbg lako se dogodi sranje

seba:
nesto novo-malossi distancer usisa

Drnda:

--- Citat: speed - 02 Ožujak, 2009, 14:54:47 ---znam da imas od haca narda,ali opet treba paziti na to,jbg lako se dogodi sranje

--- Kraj citata ---
zato je tu novi cyl od replice koji ceka klip...
mislio sam u pocetku kit napraviti kao u Sebe, pa odustao i uzeo Replicu.. mislim da ce tto ici super ako uzmemo u obzir da ce tek pred kraj tjedna na njega doci odblokirana struja sa instalacijama
sebaa, mislis li da ce se osjetiti razlika sa tim distancerom? koliko je to , oko 4 mm?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju