Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Prijepis, kredit, procedura?  (Posjeta: 2497 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shema

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Skuta?a
Prijepis, kredit, procedura?
« : 29 Ožujak, 2009, 13:38:11 »
Ovako, uzea sam skut od jednog čovika, skut je još uvijek pod kreditom, neznan točno koliko.

E sad, ja bi njega prepisa? Dali je to moguće pošto je kredit pod kreditom? Ili trebam čekat da istekne kredit?

Koja je procedura u tom slučaju?

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: Prijepis, kredit, procedura?
« Odgovori #1 : 29 Ožujak, 2009, 14:31:42 »
najbolje bi bilo da se to odplati pa da se motor prepiše na tebe, inače niš od toga jer bi onda banka trebala papire od tebe ili nešto tako.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 29 Ožujak, 2009, 14:36:29 »
najbolje bi bilo da se to odplati pa da se motor prepiše na tebe, inače niš od toga jer bi onda banka trebala papire od tebe ili nešto tako.

Ništa onda, regat ću sad ovu godinu motor na čovjeka (pristao je, tj. i sam dao ideju), pa kad istekne kreda, onda cu ga prepisat.

Offline Chupsy

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nexus 300
  • Moja Kaciga: Schuberth S2
« Odgovori #3 : 29 Ožujak, 2009, 21:28:13 »
a znači ti bi njemu platio motor, a nebi dobio prijepis...

to tak nejde, osim ako ne poznaješ osobu...

mogu ti napisat bar 3 scenarija šta bi je napravio na mjestu prodavatelja a ti tako mlad i naivan
Servis skutera "sporo i kvalitetno"
kodiranje kljuceva, popravak ECU itd itd...
0958142029

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #4 : 29 Ožujak, 2009, 21:43:04 »
ako ga poznajes dobro kao sto je i chupsy reko ali jbt dat lovu a prijepisa nema :drunken_smilie: pa nek sa tom lovom covjek zatvori kredit i prepisete odma skut.....ali ima jos jedna kombinacija prodam ti ja auto tak i dajem 50% popust(sala-mala)
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline igor27

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #5 : 30 Ožujak, 2009, 20:36:40 »
ako ga poznajes dobro kao sto je i chupsy reko ali jbt dat lovu a prijepisa nema :drunken_smilie: pa nek sa tom lovom covjek zatvori kredit i prepisete odma skut.....ali ima jos jedna kombinacija prodam ti ja auto tak i dajem 50% popust(sala-mala)
da kako ti ivan kaže tako napravi jer ti ako nije squt na tebe nemožeš dokazati da si ga kupio i da je tvoj u biti je od banke
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #6 : 30 Ožujak, 2009, 20:42:47 »
a znači ti bi njemu platio motor, a nebi dobio prijepis...

to tak nejde, osim ako ne poznaješ osobu...

mogu ti napisat bar 3 scenarija šta bi je napravio na mjestu prodavatelja a ti tako mlad i naivan

Mlad i naivan, zato me skut i ispao manje, dosta manje.

Išao sam na "dobar glas" za čovika i virova mu. A nema još puno otplaćivati kredit, još 3,4 mjeseca.

Samo me zanima, dali je ikako moguće da napravim samo kod onog šta ovjeraje, kako se kaže...aaaaaaa...ono što se plati 50 kn...pa bi ga onda regao na njegovo ime i nakon isteka kredita, prebacio na sebe ???

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #7 : 30 Ožujak, 2009, 20:45:53 »
da kako ti ivan kaže tako napravi jer ti ako nije squt na tebe nemožeš dokazati da si ga kupio i da je tvoj u biti je od banke

Ako me i zajebe, a nevjerujem da bi za ta 3,4 mjeseca zajebao, njemu banka dolazi na vrata po skut a ne meni, a ako do toga dodje banka mi ga moze prisaugati, lijepo kupim ramu za 500€ i opet me skut ispadne onoliko koliko vrijedi. A ovu u koš.

A on nemože dokazati da je prodao skut, nikako po pravnim zakonima. :icon_thumright:

Offline igor27

• forumski skuteraš
« Odgovori #8 : 30 Ožujak, 2009, 20:47:23 »
misliš na javnog bilježnika...............možeš to ali mislim da po novom ti ugovori vrijede 2 tjedna...znači u roku 2 tj.moraš napraviti prijepis

sad to nisam siguran dal se može na duže to riješiti ili neki drukčiji ugovor :dontknow:

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #9 : 30 Ožujak, 2009, 20:53:55 »
Evo čuo sam se sad sa momkom...kaže da što se njega tiče nije problem da ga regam na njega pošto ja skut na kredi, a nemogu prepisat, a on mi je dostavio sve račune što je plaćao kredu, tak da nije problem.

Nadam se da će se okončat sve u najboljem redu što se ovoga tiče. :icon_thumright:

Offline igor27

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 30 Ožujak, 2009, 21:01:00 »
najbolje da zovneš nekog bilježnika i pitaš........pusti ti sve ostalo......a ti kak hočeš :hmh: :hmh: :hmh: :hmh:

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #11 : 30 Ožujak, 2009, 21:03:25 »
najbolje da zovneš nekog bilježnika i pitaš........pusti ti sve ostalo......a ti kak hočeš :hmh: :hmh: :hmh: :hmh:

Nemam zaš radit to kod bilježnika i ostalo, jer mi fkt niš ne vrijedi da to napravim.

Jer ako on nebu uplaćivao kredu, njemu će banka doći na kuću i tražit skut, a zakonski nemože dokazat da je u mene, a ako dodje do toga onda ja mijenjam ramu i to je to.

A kad bih napravio ovaj sad ugovor, kad bi njemu banka došla na kuću, neznan kakva je procedura, onda bi se moglo vidjeti da je skut "kod mene" i tada sam naj#bo, nose skut.

Ovako...

Al nadam se da neće doći do toga, nebi smijelo.