Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj sr prvo paljenje nakon puno vremena

<< < (5/9) > >>

sr team 1:

--- Citat: gumy - 10 Veljača, 2009, 01:14:52 ---evo ovoliko sam zakrenio paljenje, to sam dobio u uputama od due+... znači probušio sam rupu na 9mm u smjeru suprotnom do kazaljke...

edit: šta ti čupsi neznaš čitat? vidiš da dečko ima dvje mašine, rms je vjerojatno za due.
a i šta te boli k**ra*, njegovi su novci, i taj polini evo kaže da je u lošem stanju pa nek se iskrevelji na njemu, može ga bacit i u smeće ak oće

--- Kraj citata ---
na to sam i mislio trebalo bi ti i pisati ispod slike otprilike ovo sto sam ja napisao

gumy:
ajd baš ću provjerit sutra.. nesjećam se više, prije 2 godine smo to napravili.. i funkcionira odlično.. :)

sr team 1:

--- Citat: Chupsy - 10 Veljača, 2009, 01:09:37 ---isus ti mater, vrištim na ove slike, kolko para bačeno

ovaj polini ti je vraški natjuniran bit će preko 30 konja ziher

a ovu rms radilicu na kaj buš to metnuo da mi je znat, raspast će se drugi dan na teamu

--- Kraj citata ---
da imalo znas sto pises ne bi reko rms radilicu na team zato sto je na team bolcna 12 mm a na rms 10 mm a i pise ti  setup koji je na skuteru,
a sto se tice polinijevog kita izgleda da nisi uzivo vidio kako to izgleda original i koja je razlika sada 

neer:
svaka cast ali mogo si malo to njeznije obraditi taj cilindar ovo je bas grubo nadrkavanje ali je bolesno i svidja mi se,, :laughing6: :laughing6: ajde neki video pad a vidimo  :toothy3:

Biker(ss):
još metneš plinske amortizere od krosače da možeš po šumi i poljima bježat od zakona

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju