Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj sr prvo paljenje nakon puno vremena
gumy:
uf, fino si ti onda to pomjerio, ja sam na svom pomjerio za 1.1 mm, to bi trebalo biti nekih 3 stupnja... a mislim da ću trebati još malo, no otom potom kad malo zatoplil..
a kolko si izmjerio ks, i di si to mjerio?
sr team 1:
--- Citat: gumy - 09 Veljača, 2009, 23:44:36 ---uf, fino si ti onda to pomjerio, ja sam na svom pomjerio za 1.1 mm, to bi trebalo biti nekih 3 stupnja... a mislim da ću trebati još malo, no otom potom kad malo zatoplil..
a kolko si izmjerio ks, i di si to mjerio?
--- Kraj citata ---
nisam pomjerio za 20 stupnjeva nego na 20 stupnjeva znaci 6 stupnjeva vise nego na originalu a i ti pretpostavljam da si zakrenio za 0.4mm a ne za 1.1mm
zato sto je original paljenje 0.7mm prije gmt ili 14 stupnjeva prije gmt + 0.4mm je 1.1mm prije gmt ili 17 stupnjeva,
a sto se tice snage mjerio sam na susretima tu kod nas u vinkovcima prosle god 8 mjesecu, bilo je 17.3 hp na tocku i 19.7 hp na radilici
ali sada motor nema tu snagu trebam promjenit kariku i napravit prijenos,vrti u prazno
Chupsy:
isus ti mater, vrištim na ove slike, kolko para bačeno
ovaj polini ti je vraški natjuniran bit će preko 30 konja ziher
a ovu rms radilicu na kaj buš to metnuo da mi je znat, raspast će se drugi dan na teamu
gumy:
evo ovoliko sam zakrenio paljenje, to sam dobio u uputama od due+... znači probušio sam rupu na 9mm u smjeru suprotnom do kazaljke...
edit: šta ti čupsi neznaš čitat? vidiš da dečko ima dvje mašine, rms je vjerojatno za due.
a i šta te boli k**ra*, njegovi su novci, i taj polini evo kaže da je u lošem stanju pa nek se iskrevelji na njemu, može ga bacit i u smeće ak oće
Chupsy:
svaka čast, ima se može se
a ti daj bolje pogledaj slike polinija, karika će zapinjat za riseve kolki su
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju