Općenito > Generalno o skuterima
Sezona Skutera
Keky.sb:
kada sam kupio motor sezona mi je bila 365 dana u godini. snijeg, kiša, led... sve moguće prilike i neprilike nisu me sprječavale da sjednem na motor, ali sada imam položeno za auto i 2 auta na raspolaganju i ne pada mi na pamet biti sav mokar. sada mi je sezona svaki dan kada je cesta suha, naravno kad sam u brodu (studiram u osijeku, a pila je kod kuće :'( )
180fxr:
I danas na diiiiirr....... opet glupsanje.... :laughing7:
giannelli:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Veljača, 2009, 18:54:59 ---SAmo treba sada pazit jer gume ne drze kao po ljeti
--- Kraj citata ---
danas taman kad je kisa stala rekoh bacit dir po mokrome probat metzlerove gume, mislim ni jedna guma nemoze drzat po mokrome kao po suhome, ali ja se nagnuo samo malo i prednja pocne nosit u ljevo ili desno, zadnja je navika postala proklizivat, ali prednja, paranoja me odmah uhvati.
Biker(ss):
Danas je bilo najbolje u ovih 2 mjeseca...ni kap kiše, ni vjetrić, ni oblačić... samo sunce.....
došao je prijatelj (stariji malo) na kawasakiju (1000ccm) i kaže mi: turiraj, treba ga ispuhat :biker2: :hbusa: :bacva: :hbusa: :invasion:
završi mi škola....odem do svoje pile, operem ga, i voziii.... ja opet u kratkoj majci :laughing7: ... i super, baš dobro bilo.....joooj sad bi da je tako svaki dan dobar. :super:
perica_46:
voznja bude prvi suncani dan u 2. mjesecu, da je temp bar 10-ak stupnjeva i teranje!!! :laughing7: samo sto pila jos nije sastavljena, ceka se auspuh... ali docekat ce se!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju