Općenito > Generalno o skuterima
Sezona Skutera
Biker(ss):
Oko 10 sati, zapalio motorom za Sisak....idem oko 45.... dodam gasa na 60 i sve prestižem :D operem pilu, i nazad....dođem doma i ljepo roštilj :headbang:
Rossi:
ja danas preso 400 Km :) dosla nova guma za suzukija zadnja..jer mi je stara bila u kriticnom stanju,zamjenim , upalim ga ...kacigu,jakne,rukavice,podkapu..zastitu za koljena protiv vjetra i lagano se zaputio prema granici hr jutros rano tj iso sam sve do zupanje :) vratio se nazad i zapustio se onda prema strani srbije...otiao do sabca kod frenda sjeo malo i nazad ..vozo se malo odavde i to je to..osjecaj je prejeben..nakon toliko vremena...najdraze mi je bilo na pravcima dugim...kad vidim 250 na satu srce kuca ko ludo :D hehe....max je iso do 250 nisam ni htio ni smijeo vise ..a max sigurno moze oko 280...zoa mi je samo sto nisam prvo runnera napravio da njega malo provozam....jer sam stvarno pozelio ga ....nekako mi veci uzitak nas 15 sa skuterima se skupi i zaputimo se negdje i neki drugi grad..ovako sa ovim r...max sto nadjes je 3-4 i to kad se ide..niko ispod 150 ne vozi....sa skuterima polako 50-80 i to je to...sve u svemu lijepo je nakon nekog vremena sjest na motor :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju