Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Bbrisanje svojih postova
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 02 Ožujak, 2009, 13:37:15 ---Ja sad recimo mogu doć u neku temu gdje je moj post od prije 3 dana i nakon toga je napisano 10 postova i na moj odgovoreno i još uvijek mogu urediti svoj post da promijeni sve smisao. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Tu bi donekle ona obavijest da je post editiran pomogla. Problem je sto se ona ne pojavi uvijek.
MaLi_OdvALjivAc:
onda post(ovi) posle tvog nema(ju) smisao/la ako su/je odgovori na tvoje pitanje!!
najbolje je kako jeste sada ;)
3alfa3:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 02 Ožujak, 2009, 13:45:59 ---onda post(ovi) posle tvog nema(ju) smisao/la ako su/je odgovori na tvoje pitanje!!
najbolje je kako jeste sada ;)
--- Kraj citata ---
Zato je kvotanje dusu dalo. Onda zabune nema.
Ali OK - i ovako nema problema. Tu i tamo sto neko zabunom nesto posta nije problem jer se rijetko desava
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2009, 13:43:50 ---Tu bi donekle ona obavijest da je post editiran pomogla. Problem je sto se ona ne pojavi uvijek.
--- Kraj citata ---
Kolko sam skužio ne napiše se zadnja promjena... ako promijenimo to nešto unutar minutu-dvije. Inače mi je uvijek pokazalo ::)
Nikon:
ne pojavi se ako isti sekund editiras, probaj 2 puta za redom nesto editirat u nekom razmaku od 30 sec... 2. put ti se pojavi :):)
a sta se tice quotanja... cesto se dogadja da ljudi minjaju tekst unutar quote-a.... to me masu nervira aaaaaaaaaaaa :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju