Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Bbrisanje svojih postova
seba:
--- Citat: eladio - 04 Veljača, 2009, 23:13:40 ---nema brisanja "dokaza" :nono: :icon_biggrin:
..nije u duhu foruma,.. :glasses9:
--- Kraj citata ---
ok :icon_thumright:
Losinj:
--- Citat: speedburn2 - 05 Veljača, 2009, 11:06:03 ---
--- Citat: 180fxr - 05 Veljača, 2009, 10:57:10 ---odes uredi i sve zbrises i ostane prazan post... :toothy9:
--- Kraj citata ---
ja kad se za*****, metnem :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:icon_scratch:
:toothy9:
Mrle Mrki:
kako se mozes zaje...to ne kuzim. :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
uvijek se nadje nesto za napisat :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
3alfa3:
Ne znam da li "tehnologija" to dopusta, ali meni bi se svidjala varijanta (barem za "obicne" clanove foruma) da se moze izbrisati post, ali samo ukoliko neko nije pisao nakon njega. Nesto slicno kao sto je na NEWS grupama.
E sad, ako neko odgovori na post, onda mogucnost brisanja nije u redu jer se time zadire i u smisao posta koji je iza njega.
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2009, 13:31:39 ---Ne znam da li "tehnologija" to dopusta, ali meni bi se svidjala varijanta (barem za "obicne" clanove foruma) da se moze izbrisati post, ali samo ukoliko neko nije pisao nakon njega. Nesto slicno kao sto je na NEWS grupama.
E sad, ako neko odgovori na post, onda mogucnost brisanja nije u redu jer se time zadire i u smisao posta koji je iza njega.
--- Kraj citata ---
Ja sad recimo mogu doć u neku temu gdje je moj post od prije 3 dana i nakon toga je napisano 10 postova i na moj odgovoreno i još uvijek mogu urediti svoj post da promijeni sve smisao. :dontknow:
Al čini mi se da tome nema lijeka ::)
Nek ostane kak je i dosada bilo. Ništa ne fali :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju