Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

otvaranje garaze...anketa!

<< < (2/8) > >>

sven_vx:
nije dovoljan kada predstavim skut i onda ekipa pise "JA TU NE VIDIM NIKAKAV PROJECT ITD"a to mi se neda slusat i gledat kako clanovi upropastavaju temu... zato sam predlozio da se otvori tema u kojoj ce svi moc predstavit svoje motore i skutere...ako se nemoze otvorit onda neka mod locka temu i zavrsena prica... :icon_thumright:

RideRR4EveRR:

--- Citat: sven_sp180 - 04 Veljača, 2009, 23:18:46 ---nije dovoljan kada predstavim skut i onda ekipa pise "JA TU NE VIDIM NIKAKAV PROJECT ITD"a to mi se neda slusat i gledat kako clanovi upropastavaju temu... zato sam predlozio da se otvori tema u kojoj ce svi moc predstavit svoje motore i skutere...ako se nemoze otvorit onda neka mod locka temu i zavrsena prica... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Potpis  :icon_thumright: . u projekte bi trebalo stavljat neke projekte tipa tuning, izmjenio ovo , itd. A ne evo moj runner i da ... ima veču diznu  :toothy3: .

sven_vx:
o tome ja pricam jer ima puno ljudi koji bi htjeli predstaviti svoje skutere,a nemaju di...tako da neka odluci eladio ili ko vec ??? :icon_thumright:

stark1:
slazem se
na jednom forumu sam dao ovakav prijedlog i prihvatili su ga ;D

sven_vx:

--- Citat: gigo_sf2 - 04 Veljača, 2009, 23:24:26 ---slazem se
na jednom forumu sam dao ovakav prijedlog i prihvatili su ga ;D

--- Kraj citata ---
nadam se da ce i ovdje bit tako :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica