Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

otvaranje garaze...anketa!

<< < (3/8) > >>

master_o_fight:
trebalo bi :glasses9:

DvdAerox:
pa stavite u projektima da ko fol zelite montirat ovo ono i bla bla bla, nitko vas nece ubit ili uhapsit ako seruckatew tu i tamo... a projekt moze bit i farbanje ili poliranje uglavnom projekt vam je kada motor dovedete iz originala u neko drugo stanje... ako imate original motor onda neznam sta imate za predstavit i uopce sta ovdje radite?!  ???

Drnda:

--- Citat: DvdAerox - 04 Veljača, 2009, 23:36:26 ---pa stavite u projektima da ko fol zelite montirat ovo ono i bla bla bla, nitko vas nece ubit ili uhapsit ako seruckatew tu i tamo... a projekt moze bit i farbanje ili poliranje uglavnom projekt vam je kada motor dovedete iz originala u neko drugo stanje... ako imate original motor onda neznam sta imate za predstavit i uopce sta ovdje radite?!  ???

--- Kraj citata ---
ovdje su ako nista drugo da se druze, uce nesto itd...
ja bi volio da se itvori, moj je inace za projekte.. ali volio bih vidjeti kakve skutove ekipa vozi i koju slikicu...

DvdAerox:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Veljača, 2009, 23:38:13 ---
--- Citat: DvdAerox - 04 Veljača, 2009, 23:36:26 ---pa stavite u projektima da ko fol zelite montirat ovo ono i bla bla bla, nitko vas nece ubit ili uhapsit ako seruckatew tu i tamo... a projekt moze bit i farbanje ili poliranje uglavnom projekt vam je kada motor dovedete iz originala u neko drugo stanje... ako imate original motor onda neznam sta imate za predstavit i uopce sta ovdje radite?!  ???

--- Kraj citata ---
ovdje su ako nista drugo da se druze, uce nesto itd...
ja bi volio da se itvori, moj je inace za projekte.. ali volio bih vidjeti kakve skutove ekipa vozi i koju slikicu...

--- Kraj citata ---

da nauce, a zasto bi naucili, da bi nesto promjenili.... ja sigurno nebi nis ucio da nisam zelio frizirat....

sven_vx:

--- Kraj citata ---
ne odnosi se to na mene,jer ja da ocu bi stavio u project slike i ostle inf koje sam radio na skuteru...cekaj ako ljudi imaju serijski skuter nemaju pravo predstavit svoj skuter ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju