Tehnički kutak > Tuning skutera

Antifriz u bloku

<< < (4/6) > >>

Hrga:
pa onda jedino kurblat dok ne izbaci vodu :D mi smo se vozili dok se ispari haha  :laughing6: :laughing6:

djsmola:
Znaci nemoze bit neke vece stete?  :drunken_smilie:

Danas cemo onda tako odradit  :happy3:

kristijanSR70:
i šta to odradiš, i opet ti sutra bude pun antifriza ;D ;D ;D
kak ne kuziš, pa nisam ja stavio antifriz u vodu, negdje curi negdje, ajd samo ti to isparavaj, onda opet imas isti problem.............kad su zadnji put brtve mjenjane, jel si novi antifriz stavljao ( ako jesi nije ni čudo da curi jer odma propiša u glavu))))))........................ :icon_thumright:

ive_91:

--- Citat: kristijanSR70 - 04 Veljača, 2009, 11:16:02 ---i šta to odradiš, i opet ti sutra bude pun antifriza ;D ;D ;D
kak ne kuziš, pa nisam ja stavio antifriz u vodu, negdje curi negdje, ajd samo ti to isparavaj, onda opet imas isti problem.............kad su zadnji put brtve mjenjane, jel si novi antifriz stavljao ( ako jesi nije ni čudo da curi jer odma propiša u glavu))))))........................ :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

decko vidim da si procitao sve knjige svijeta i da imas iskustva na svim motorima..!

lijek za vas problem jest:

sprica + injekcija (spirca puna mjesavine)
skinuti airbox.
otvoriti gas
ustrcati mjesavinu.
skinuti svjećicu kurblati, kurblati, kurblati.
staviti novu/osusenu svjecicu
kurblati, kurblati, kurblati
ako nece.
novu/osusenu svjecicu
prije umetanja svjećice ustrcati gorivo u cilindar.

moguce posljedice ulaska antifriza.
ako je duze vrijeme, i ako je slab postotak, ima sansa od korozije tj. hrđe na lezajevima i cilindru.!

a vecina piaggio agregata ima grijanje karburatora koje radi neovisno o termo startu.. 1 crijevo sa glave, jedno tik iza pumpe... i tako se grije karb...

grije se zato da se spriejci stvaranje leda u karburatoru.. sto je cesta pojava u hladnijim danima... cak i ispod 10° se zna napraviti.

3alfa3:

--- Citat: ive_91 - 04 Veljača, 2009, 11:23:50 ---moguce posljedice ulaska antifriza.
ako je duze vrijeme, i ako je slab postotak, ima sansa od korozije tj. hrđe na lezajevima i cilindru.!

--- Kraj citata ---

Antifriz ima antikorozivno djelovanje tako da do hrdje ne moze doci, ali on svakako nema sto raditi u bloku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju