Tehnički kutak > Tuning skutera

Antifriz u bloku

<< < (3/6) > >>

Hrga:
to se i meni desilo, uglavnom vjerujem da je to runner ili nrg koji ima grijanje karba i kad je cistio htjeo je ocistit karb skroz, tj. skinit ga dole ali je moro skinit one dvje cvjecice i jedna mu se izmakla i voda usla kroz prirubnicu :D mogu se kladit :D :D

Po?etnik:
hrga mogo si covjeku rec kako si rijesio problem

dhorvat:
Neznam zašto neki neznaju da na podosta serijskih motora sa vodenim hlađenjem ima sa glave cilindra dva izvoda za šlaufiće koji se spajaju na frg kako bi ga toplina vode zgrijala. Ako za nešto niste čuli, nemojte ljudima govoriti da ne postoji.  :icon_thumright: Tako sam ja i na Aeroxu na serijali imal.  :laughing7:

I kad se otpaja frg, obavezno je prvo tu vodu otpojit da se nebi desilo kaj se ovde desilo i začepe se ti izvodi da voda ne iscuri van.

Najbolje je ovdje da izvadi svjećicu i možda čak i auspuh, pa kurblat dok sva voda ne izađe van.

kristijanSR70:
sta, mozda ti je osla stvarno donji dihtung ili ak je skidao karb, pa mu se popustila cjev od hlađenja pa curila kroz karb na ulaznu rupu u blok, dok je ga skido, al mislim da bi onda trebalo biti i tragova antifriza po usisniku za karb, ili mu jednostavno nevalja brtva glave nutarnja pa ak motor nije duže vozio ili kazem ovisno koliko pušta a klip bude u gotovo DMT pa kroz usisnik za smjesu lagano curi antifriz u blok,pokušaj očistit sa vatom ili nečim sličnim, napravi kao vatu za uši ali malo vise pa skini cilindar, okreci lagano radilicu i nek upija ulje ali oprezno, eto ili su brtve al opet sumnjak kako da mu je preko karb usla mislim da ipak hlađenje karba nema veze s tim jer da je curio antifriz po karb pa na mjestu spoja s usisnikom curilo, mislim da bi prije spao karb nego usla kap u blok.........nek mjenja brtvu nutarnju......... :binkybaby:

djsmola:

--- Citat: Hrga - 03 Veljača, 2009, 23:50:48 ---to se i meni desilo, uglavnom vjerujem da je to runner ili nrg koji ima grijanje karba i kad je cistio htjeo je ocistit karb skroz, tj. skinit ga dole ali je moro skinit one dvje cvjecice i jedna mu se izmakla i voda usla kroz prirubnicu :D mogu se kladit :D :D

--- Kraj citata ---

Hrga,sjedi 5  :laughing3: :laughing3: ,btw radi se o runneru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju