Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio 50 -El.čok i odabir dizne za"setup"
cvele60:
http://www.piaggio.co.rs/uradi%20sam.html
Ima na ovoj stranici lepo objasnjeno :icon_thumright:
RideRR4EveRR:
Super.Ustanovljeno je da je ono točno :icon_thumright:. Jel zna ko odgovor na pitanje postavljeno par postova višlje. Znači kad spojim čok na đek obrnuto idu žice , žuta u crnu crna u žutu. ???
RideRR4EveRR:
Jel bi mi bilo ko mogo poslikat spojen đek za čok na piaggio? . Ili slikovito opisat... :)
SlowRider:
--- Citat: RideRR4EveRR - 04 Veljača, 2009, 18:38:29 ---Super.Ustanovljeno je da je ono točno :icon_thumright:. Jel zna ko odgovor na pitanje postavljeno par postova višlje. Znači kad spojim čok na đek obrnuto idu žice , žuta u crnu crna u žutu. ???
--- Kraj citata ---
--- Citat: RideRR4EveRR - 04 Veljača, 2009, 20:05:05 ---Jel bi mi bilo ko mogo poslikat spojen đek za čok na piaggio? . Ili slikovito opisat... :)
--- Kraj citata ---
Cok bi morao raditi iako su zice obrnuto spojene jer se radi o izmjenicnoj struji.
RideRR4EveRR:
to sam sad kreno pisat baš. Netreba slika skužio sam da radi na izmjeničnu tak da svejedno. Ima fazu a nula je masa i to je to.. Isporobo sam spojit na akumulator čok i ne radi ... Znači on je krepo i to je to.. Zato jel motor sa diznom 50 i dalje uspije zalit i jebat al nekad primi gas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju