Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio 50 -El.čok i odabir dizne za"setup"
dhorvat:
Ja kad palim svoj motor, odvinem ručni rok do kraja i nakon 5 sekundi ga pustim i motor radi na leru bez problema.
Gle, ako nemaš dizne, probaj samo vratiti lulicu i ako ni onda nećeš bit zadovoljan onda nazad izvadi lulicu i stavi barem 4 broja veću diznu :icon_thumright:
RideRR4EveRR:
MA štos je u tome šta motor zaljeva ko lud zato me zanima jel ona teorija za čok točna..
Drnda:
koliko znam i koliko sam cuo ta teoruja je tocna jer ovako bez njega nema sto zatvoriti diznu od coka, a kada je on tu i ugrije se , onda on zatvori diznu
RideRR4EveRR:
Ovako . kopo sam po struji i našo dva skrivena đeka. Jedan ima mislim plavu i neznam koju al nebitno i drugi je žuta i crna (ko na čoku) i može se ukopčat u čok. I po šemi instalacije je to to. ALI ja kad spojim žuta ide na crnu i obrnuto . To normalno tako ???
SlowRider:
--- Citat: RideRR4EveRR - 03 Veljača, 2009, 23:36:45 ---
--- Citat: vpucko - 03 Veljača, 2009, 19:55:24 ---pa teoretski dok je cok odspojen on je upaljen jer tek kad se zagrije onda se on ugasi :)
--- Kraj citata ---
Jel ta teorija 100 % točna ?
--- Kraj citata ---
100% je tocna, jer kada imas odspojen el. cok, cok dizna je otvorena i imas bogatiju smjesu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju