Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
Mrle Mrki:
prosli put je bilo malo dosadno na poligonu, nitko nije neki stunt nabacio, ja se ugusio u cigarama :laughing11: :laughing11: i ovaj put bi svi trebali ic u grupi do ike, da bude veci gust, a ne ko ce prije, skoro sam pogino na zavojima na preluci (šahta na putu). ostalo je sve za 10 :icon_thumright: :headbang:
Jole.ri:
radim jebat ga....a valjda cu doc...
sfreak:
--- Citat: Mrle Mrki - 04 Ožujak, 2009, 21:24:16 ---prosli put je bilo malo dosadno na poligonu, nitko nije neki stunt nabacio, ja se ugusio u cigarama :laughing11: :laughing11: i ovaj put bi svi trebali ic u grupi do ike, da bude veci gust, a ne ko ce prije, skoro sam pogino na zavojima na preluci (šahta na putu). ostalo je sve za 10 :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
ja se dogovaram sa frendom da idemo, on nema vozacku, ja imam...pa ako da skut cu ja malo cimat, al bit ce problem jer nisam dugo a i nisam nikad probao na firefoxu...
koliko se dugo putuje do ike od recimo meka
Iwo SR Tuono:
putuje se onoliko koliko stisneš,hahaha :toothy9: :toothy9: :toothy9:
a mrki moramo smanjit sa cigarama, treba i natankat benzin s nekim parama :toothy12: :toothy12:
sfreak:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Ožujak, 2009, 21:28:53 ---putuje se onoliko koliko stisneš,hahaha :toothy9: :toothy9: :toothy9:
a mrki moramo smanjit sa cigarama, treba i natankat benzin s nekim parama :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ozbiljno te pitam do pocnem mislit kad cemo se vracat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju