Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (13/81) > >>

Mrle Mrki:
prosli put je bilo malo dosadno na poligonu, nitko nije neki stunt nabacio, ja se ugusio u cigarama  :laughing11: :laughing11: i ovaj put bi svi trebali ic u grupi do ike, da bude veci gust, a ne ko ce prije, skoro sam pogino na zavojima na preluci (šahta na putu). ostalo je sve za 10 :icon_thumright: :headbang:

Jole.ri:
radim jebat ga....a valjda cu doc...

sfreak:

--- Citat: Mrle Mrki - 04 Ožujak, 2009, 21:24:16 ---prosli put je bilo malo dosadno na poligonu, nitko nije neki stunt nabacio, ja se ugusio u cigarama  :laughing11: :laughing11: i ovaj put bi svi trebali ic u grupi do ike, da bude veci gust, a ne ko ce prije, skoro sam pogino na zavojima na preluci (šahta na putu). ostalo je sve za 10 :icon_thumright: :headbang:

--- Kraj citata ---

ja se dogovaram sa frendom da idemo, on nema vozacku, ja imam...pa ako da skut cu ja malo cimat, al bit ce problem jer nisam dugo a i nisam nikad probao na firefoxu...

koliko se dugo putuje do ike od recimo meka

Iwo SR Tuono:
putuje se onoliko koliko stisneš,hahaha  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

a mrki moramo smanjit sa cigarama, treba i natankat benzin s nekim parama  :toothy12: :toothy12:

sfreak:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Ožujak, 2009, 21:28:53 ---putuje se onoliko koliko stisneš,hahaha  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

a mrki moramo smanjit sa cigarama, treba i natankat benzin s nekim parama  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ozbiljno te pitam do pocnem mislit kad cemo se vracat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju