Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (67/81) > >>

Waynder:

--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2009, 20:26:38 ---organizacija vam je bila ovaj put katastrofa......stvarno ste nas razocarali........mi putujemo 9 sati dolje i gore a vi se svi razbjezite nakon sta smo se nasli za pol sata svaki na svoju stranu i niko nis ne prica kam ko ide......... :sad3:

--- Kraj citata ---

pa ko vam kriv kad ste se sa strane stisli na svoj djir.. mi se zajebavali do 7 navecer... i to full od 12 poposne... jebenih 7 sati---   vas problem kaj ste truli.. sam si drkaj qurac..nece ti ga rijecani =)

Waynder:

--- Citat: sven_sp180 - 23 Ožujak, 2009, 14:14:51 ---bilo bi u redu da vi rijecani se skušite i dodete u zagreb na mega meet... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

zasto?

zadnje 3 godine nije bilo k valitetnog druzenja u zg...

rijeka je jebeni zakon.. problem je kaj ju vi ne poznate i ne znate iskorisitti njene opcije...

tam sam maltene zivio pred par sezona 2 godine za redom... ove godine se vracam  falilo mi =)

2TDottore:

--- Citat: Waynder - 23 Ožujak, 2009, 21:47:13 ---pa ko vam kriv kad ste se sa strane stisli na svoj djir.. mi se zajebavali do 7 navecer... i to full od 12 poposne... jebenih 7 sati---   vas problem kaj ste truli.. sam si drkaj qurac..nece ti ga rijecani =)

--- Kraj citata ---

jedi g#vn# jel ti jasno..........najlakse natrpat motor u kombi i otic dolje ili bilo gdje i onda se kurcit..........mogo si ostat do 2 u noci kaj se mene tice.......zaboli me k**ra*.......mi smo isli s ciljem da se malo provozamo

btw.......stari ti nemas veze sa stuntom.......moja baka bolje stunta od tebe.......sramota........  :sad3:

Waynder:

--- Citat: 2TDottore - 23 Ožujak, 2009, 22:02:17 ---jedi g#vn# jel ti jasno..........najlakse natrpat motor u kombi i otic dolje ili bilo gdje i onda se kurcit..........mogo si ostat do 2 u noci kaj se mene tice.......zaboli me k**ra*.......mi smo isli s ciljem da se malo provozamo

btw.......stari ti nemas veze sa stuntom.......moja baka bolje stunta od tebe.......sramota........  :sad3:

--- Kraj citata ---

ljubavi...

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=49&a=434

zagreb drubrovnik i nazad u 3 dana...

to kad sam imal godina ko vi sada...

ja ne stuntam aktivno vec barem 2 godine mali... ono kaj radim sad aje zato kaj volim to radit...

jebiga.. ne znam, ne znam.. sta ces... sljedeci put kad me vidis bus mi pokazal.. al moras mi  se javiti posto ti mene ocito dost dobro znas a ja nemam blage veze ko si ti lol

danas imam nekoliko slomljenih kostiju vise.. hrskavicu manje, zbog cega ce mi ukrutiti zglob, 6 potresa mozga.. savova vise neg james bond.. iskustva ko zeus i plačenici...

i neograničenu količinu ljubomornih klinaca oko sebe kao sto si ti =)

bi volil imati japanski trash pickup napravljen u spanjolskoj da mos ic kud oces i kak oces? lol

Waynder:
zapravo nemam mira...

nije mi jasno zakaj si ti tak isfrustrian?  jer si se vozio 8 sati na putu koji inace traje 3 i pol sata, i sto te nisu pretjerano dozivili u rijeci, dok je neokolici drugih bilo najejbenije druzenje u sezoni? i jer su si omogucili opciju da mogu krace putovat i duze se zajebavat, uz minimalne fizicke napore za jednaku kolicinu novaca?

a da.. u navari imamo i dvd =)  i nintendo...sam nije spojen =P

ovo sada fakat pisem onak sa pun qurac razumjevanja i zdravom pameću da te pokusam shvatit prije neg se pocnete svi krilit ko na ss-u, svak na svoje drvo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju