Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (62/81) > >>

RimSo:
MOgu samo reć blago Vama kad imate meet..

AdrO:

--- Citat: Chupsy - 22 Ožujak, 2009, 23:13:23 ---dečki moji budite sretno uopće da se vidjeli ikoga, jel znaš ti kaj je držat sat vremena masu od 70 ljudi na jednom mjestu, svi su vas čekali i već je bilo na granici da se ide jer niko nezna di ste i dal ćete doć, da se sven nije javio i reko da ste na ininoj benzinskoj otišli bi svi...

svaka čast luni al kaj je presporo je presporo, jeste skinuli sve blokade?
ja sam se navozo svakakvih motora od baotiana do libertija 4t 50 i nikad me niko nije čeko

meni bilo dobro, ludo i nezaboravno, a čisti dokaz da se može je to kaj je mene do opatije 50cc sa zx pratio po zavojima

--- Kraj citata ---

kralju skoro smo pali al ajd.. :laughing6:,.. čekao si me po ravnom,još noga u blok... :icon_thumright:   al ide srka po zavojima =)   ,  dobar đir je bio..boca

Iwo SR Tuono:
Daj marino molim te,otkad si se ti smirio i postao dobar tako.To se dobro zna da kad je meet da ce se uvijek netko pospanat i to je neminovna cinjenica koju nemos pobit jer i ti si nekad (bio??) takav. Ovaj sta je pao nisam vidio uzivo al plitko zagrebana plastika i malo krvi na saci nije odraz strasnog pada,kad jedan od 60 padne to je slucajnost,kad ih 15 padne to je neorganizirano i kaos.Svatko cuva svoj supak i odgovara za svoje postupke,i nemoj ni sad pizdit nego slozi ti meet i ja cu bit prvi koji ce ti doc i vozit kako ti kazes,samo da ti olaksam posao cuvanja ostalih 99 ljudi.

RimSo:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Ožujak, 2009, 09:10:34 ---Daj marino molim te,otkad si se ti smirio i postao dobar tako.To se dobro zna da kad je meet da ce se uvijek netko pospanat i to je neminovna cinjenica koju nemos pobit jer i ti si nekad (bio??) takav. Ovaj sta je pao nisam vidio uzivo al plitko zagrebana plastika i malo krvi na saci nije odraz strasnog pada,kad jedan od 60 padne to je slucajnost,kad ih 15 padne to je neorganizirano i kaos.Svatko cuva svoj supak i odgovara za svoje postupke,i nemoj ni sad pizdit nego slozi ti meet i ja cu bit prvi koji ce ti doc i vozit kako ti kazes,samo da ti olaksam posao cuvanja ostalih 99 ljudi.

--- Kraj citata ---

Čemu bolan svađa..neznam prošlo ljeto je kod nas bio meet il kako naši kažu MOTORIJADA..al to je pretežno sa motorimo većih kubikaža..i prilikom obilaska grada jedan se izdvojio koji je bio malo popio i po gasu i boom..pogine..i jel za to treba organizatora okrivit  ?

Chupsy:
dečki ja sam se došo u rijeku nateravat po zavojima, a ne trulit u koloni, to mogu i u zg...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju