Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (55/81) > >>

robert:

--- Citat: Jole.rijeka - 22 Ožujak, 2009, 18:33:00 ---skupili se jesmo..svaka cast..bilo je ok..samo mi je zao purgera odvalili dobar komad puta a organizacija nam totalno u banani....svatko ide di ce,nekog reda i vodje puta ni u snu...kao sve dogovoreno,a ne zna se tko pije tko placa...nije ni cudo da nas je na kraju ostalo 10-ak...strasno...ali eto,lijepo je vidjet da nas ima.... :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
zato ni ne idem više u rijeku ili na grobnik. vozimo se satima i na kraju sve banana. dođite vi na našu zagorje turneju jednom i provozajte se po zagorju sa nama nekih 250 km

Jole.ri:
ma mislim ako je netko to org onda ga treba i poslusat kako i di idemo....a ne raspali se kao stara juga..svatko na svoju stranu....

zoki_NRG:
evo mojih slika pa uzivajte...ima puno zvijeza meetinga, tipa Sole, Irsel, Stiven, Sebo, Zeljac, Adro...pusa svima hahaha  :vopi

zoki_NRG:

btw, pozz svenu (bobi), valjda si skuzio tko sam
=) i chupsyu =)

sven_vx:
skuzio sam ja tko si...bez brige :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju