Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (46/81) > >>

Chupsy:
kome kaj krepa nek si zapiše moj broj moba, da ga možemo izvuć...

napunite mobitele, provjerite skuter, jebiga nejdemo na sjeverni pol al opet, ovi zg skuteri naviknuti na kreni stani po semaforima...

@fušeri koji idu iz zg

ponesite alat, izolirku, daktejp, ljepila dvokomponentna i to... čekić ne zaboraviti

@dotore: ti spremi ležajeve rezervne, radilicu, cilindar neki, getribu, sve uzmi :toothy9:

2TDottore:

--- Citat: Chupsy - 20 Ožujak, 2009, 18:30:07 ---
@dotore: ti spremi ležajeve rezervne, radilicu, cilindar neki, getribu, sve uzmi :toothy9:

--- Kraj citata ---

ahahahahaha.......samo to..........mozda uzmem i rezervnu ramu jer bi ova mogla puknut od starosti...... uglavnom svi imajte upaljene mobitele i vi koji imate kombije nek vam budu spremni za akciju.......i navijajte kom ce prvom krepat klamota.........  :laughing7:

Jole.ri:
valjda ce nas to vrijeme posluzit..a i necemo se prepast malo zime.... :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Luka 0101:

--- Citat: dhorvat - 20 Ožujak, 2009, 18:16:19 ---Pripremi alat s kojim možeš raskopat onoliko plastika koliko ti je potrebno da sajlu od gasa vučeš rukom  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
sutra ja odo u svetu nedelju do beta moto po sajlu...
vec sam se spraksao treba mi 5 min. ako pukne...

dhorvat:

--- Citat: Chupsy - 20 Ožujak, 2009, 18:30:07 ---kome kaj krepa nek si zapiše moj broj moba, da ga možemo izvuć...

napunite mobitele, provjerite skuter, jebiga nejdemo na sjeverni pol al opet, ovi zg skuteri naviknuti na kreni stani po semaforima...

@fušeri koji idu iz zg

ponesite alat, izolirku, daktejp, ljepila dvokomponentna i to... čekić ne zaboraviti

--- Kraj citata ---

:rofll: :rofll:

A jesi Luuud  :icon_biggrin:

Da je slowrider tu sad bi dodao:

"...a dhorvat neka uzme rezervnu svjećicu koja nema više od 12 tisuća km"  :toothy9:

Ma sve je to rizik. Ali i gušt  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju