Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
Mrle Mrki:
piaggio lc '03 godiste. kad ga palim na struju cuju mi se neki cudan zvuk metala i cini mi se da dolazi negdje kod kvacila, kad da se zvono cuje. jel to moguce. sutra cu skinut deklo pa vidjet sta je.
gokiSP:
ma bez obzira na to mora upalit... neznam sta ti moze bit ovako napamet al ako ne uspijes zovi me pa cu ti ja pogledat...ipak sam studirao na pia masini... :toothy11:
Mrle Mrki:
moram kupit kurblu i probat ga na kurblu, jer nem sad trenutno kurble. zivi bili pa vidjeli. ako je neka velika stvar di treba dosta para dat onda cekam 6 mjesec da ide sve novo na njega. :icon_thumright:
gokiSP:
--- Citat: Mrle Mrki - 18 Ožujak, 2009, 21:32:30 ---moram kupit kurblu i probat ga na kurblu, jer nem sad trenutno kurble. zivi bili pa vidjeli. ako je neka velika stvar di treba dosta para dat onda cekam 6 mjesec da ide sve novo na njega. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma sve se da rijesit...vidi sta je pa javi pa ako mogu kako pomoc... :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
to ti je alnaser roknuo...rješit ćemo
i nije pia lc '03 nego je Morini LC '03, sa bubnjem iza.
Takva se mašina na SR 2003 nije nikad ugrađivala šta si ti mrki rekao...neznaš šta voziš bokte
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju