Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
sven_vx:
--- Citat: Marekvz1 - 12 Ožujak, 2009, 22:56:03 ---ja i green idemo.
--- Kraj citata ---
dogovorit cu se ja sa njih par dali bi isli pa se cujemo da idemo svi zajedno.... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Chupsy:
možda bude neko iznenađenje kaj se tiče mene al definitivno ne idem sa bobijem jer nemam nikakvu računicu nateravat se sa spom do rijeke i nazad
napravit 300km potrošit 15-20 litara benzina za kaj... to da je zavoj na zavoju onda da nemre mi niko niš ovak...
sven_vx:
--- Citat: Chupsy - 12 Ožujak, 2009, 23:06:30 ---možda bude neko iznenađenje kaj se tiče mene al definitivno ne idem sa bobijem jer nemam nikakvu računicu nateravat se sa spom do rijeke i nazad
napravit 300km potrošit 15-20 litara benzina za kaj... to da je zavoj na zavoju onda da nemre mi niko niš ovak...
--- Kraj citata ---
ne kuzim u cem je problem sad???
2TDottore:
Vidim da se tu spominju neki sp-ovi da idu u Ri iz Zg-a pa evo idem i ja sa novim vxr-om pa ako je neko zainteresiran da mi dokaze da je sp180 brzi do Rijeke po staroj cesti pa mozemo to lako i provjerit.......... :laughing7:
sven_vx:
--- Citat: 2TDottore - 12 Ožujak, 2009, 23:12:32 ---Vidim da se tu spominju neki sp-ovi da idu u Ri iz Zg-a pa evo idem i ja sa novim vxr-om pa ako je neko zainteresiran da mi dokaze da je sp180 brzi do Rijeke po staroj cesti pa mozemo to lako i provjerit.......... :laughing7:
--- Kraj citata ---
ti ocito nisi cito post iznad mog... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju