Ostalo > Motocikli
Sta na brzine nakon skutera?
giannelli:
--- Citat: dhorvat - 03 Veljača, 2009, 08:48:46 ---MX 125 mi se čini oke. Nek netko ko ima iskustva sa kvalitetom i trajnošću mašine nek piše neš. Vozio 50-ku i čisto je OK, osim kaj te noga boli od šaltanja. :toothy12:
--- Kraj citata ---
i ja vozio samo pedesetku mx, izgorila mi noga od auspuha, kako je postavljen. :toothy12:
spica motor za zezanciju, ipak je to 50ccm na brzine. :S
pricao sam sa jednim likom sto vozi 125icu, i govori nakon svake jace voznje ide zatezanje sarafa na motoru. :D
mislim nije doslovno tako mislio al ono.. :glasses9:
benelli:
dobro da nije doslovno zato jer to su semo gluposti
giannelli:
mozda je s tim htjeo rec da su vibracije velike dok vozis. :S
al ok necu govorit jer nemam iskustva s tim motorom.. :dontknow:
Drnda:
--- Citat: 2TDottore - 03 Veljača, 2009, 09:29:28 ---
--- Citat: RideRR4EveRR - 02 Veljača, 2009, 23:56:30 ---Ma ja ti kažem iz iskustva jel sam dugo bio u tom svjetu 2t 125... :icon_thumright: Rs seriska nit nema 35 ks kako se priča nego kojih 32 max i to pričam za starije... nove oko 28. A nije sam tak lako dič snagu tuningom ko na skuteru. Al dobro dosta vidim da če se sad tu uključit u temu još 100 njih i počet če diskusije :toothy12:
--- Kraj citata ---
Svaka ti je na mjestu.Sve si dobro rekao. :icon_thumright:
Moja preporuka ti je za te novce uzet neki 4T.Recimo moj favorit u manjoj klasi je novi kawac 250 kojeg se da nac starog godinu dana za nesto vise od 20000kn a u malo vecoj klasi od 250 do 600cc imas odlicnih naked ili enduro motora starih 5-6 godina za te novce ili recimo ak oces r-motor onda imas i dosta 600rr ali starih oko 15 godina a cak se i da naletit na dobrog ak se malo kuzis u neke detalje.Uglavnom sve ovisi kakav tip motora te zanima.
--- Kraj citata ---
zanima me supermoto i R motori, ali prije ljeta planiram svoj skut prodati i onda kupiti neki motor, 125 ccm jedino 2t jer 4t ne idu nista...a za jace sumnjam da cu skupiti love..
giannelli:
mene zanima npr da nadem neki motor u puli, i zelim ga kupit a zivim u dubrovniku, kako bi ga dopeljo do dubrovnika? jel se mogu takve stvari slat postom.. ili nekim prijevozom i slicno? koliko bi to kostalo.. :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju