Ostalo > Svijet računala i mobitela

pregrijavanje kompa

<< < (3/6) > >>

sfreak:

--- Citat: dino_sk - 02 Veljača, 2009, 21:11:14 ---skini stranicu od kucista i stavi kucni ventilator,tak frend ima i nema vise problema s pregrijavanjem  :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

kao sto sam vec rekao neprakticno mi je i bucno...kompje u dnevnom pa bi svima onda smetalo

uostalom ni nemam kucni ventilator, posudio sam ga od susjeda za probu

Pupo:

--- Citat: robert - 02 Veljača, 2009, 21:04:29 ---@area51: koji program bi mi preporučio za praćenje temperature u kompu?

--- Kraj citata ---

Za temperaturu procesora Core Temp, samo je još u fazi testiranja za Denebe ali pričaju po forumima da većini radi dobro :D
download 32-bit verzija download 64-bit verzija

RealTemp
download

Za temperaturu grafe mislim da Gainward ima svoj program, probaj potražiti na cd-u koji si dobio s grafom.

Gainward ExpertTool (ATI) download  super program namjenjen za Gainwardowe grafe ali radi i na ostalima.
Moguće je s njim kontrolirati brzinu vrtnje ventilatora ako to grafa podržava, očitavati temperature, podizati taktove na grafičkoj.

EDIT: uvijek ti ostaje prst metoda, ako je mlako dobro je, cca. 30-40 stupnjeva. Ako staviš prst i opečeš se to ti je oko 60-70stupnjeva. Ako ti koža ostane na bazi to je onda oko 80-90 i to nikako nije dobro :D (neznam da li sam točno rekao ali tako nekako ide priča)

Marekvz1:

--- Citat: robert - 02 Veljača, 2009, 20:43:06 ---kupi si ovakvu mrcinu od hladnjaka i nemaš brige.
radi na minimalnim okretajima i procesor "MRTAV HLADAN" :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Robi,pa ti možeš komotno i pive hladit na tome  :laughing7: :laughing7:

sfreak:
pogledat cu malo temp u biosu...mislim da je bila nes manja od 70 stupnjeva na procesoru kad sam gledao...

speedburn2:

--- Citat: robert - 02 Veljača, 2009, 21:04:29 ---@area51: koji program bi mi preporučio za praćenje temperature u kompu?

--- Kraj citata ---

ja imam sa windowsima to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju